Enkel protein brownie med nem chokoladeglasur

(0)
4 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Saftig brownie baseret på bønner. Ja bønner! Brownien er glutenfri, laktosefri, uden tilsat sukker og med et højt proteinindhold og smager skønt!

12 portioner

nem 40 Minutter iconlaktosefrei26x26png Laktosefri iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Enkel protein brownie med nem chokoladeglasur

Redskaber:

stavblender eller foodprocessor
bageform 21 x 27 cm

Brownie dej:

250 g røde kidneybønner fra dåse
2 æg str. M/L
160 g sukrin
1 knsp. fint salt
50 g sojamel
50 g Dr. Oetker Baking Cocoa
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 dl soyamælk eller mandelmælk

Chokoladeglasur:

75 g sukkerfri og vegansk mørk chokolade
10 g kokosolie flydende

Pynt:

1 spsk. Dr. Oetker Hakkede Mandler
1 spsk. pistacienødder hakkede

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C traditionel ovn.

1

Brownie dej

Dræn kidneybønnerne og kom dem i en skål sammen med æg, blend med en stavblender til en jævn og flydende masse. Tilføj de resterende ingredienser og pisk dejen sammen. Hæld dejen i en bageform (21 x 27 cm) foret med bagepapir. 

Bag brownien i midten af ovnen i ca. 35 minutter. Sæt kagen til afkøling og fjern derefter bagepapiret.

Bagetid: ca. 35 minutter

2

Chokoladeglasur

Hak chokoladen og smelt den sammen med kokosolie over et vandbad. Smør glasuren ud i et jævnt lag over toppen af den afkølede kage, drys med hakkede mandler og pistacienødder. Lad glasuren sætte sig i ca. 15 minutter. 

Skær kagen i 12 stykker og servér.

Tip

En brownie smager bedst helt frisk, men kan også opbevares i en lufttæt beholder i et par dage. Hvis du ønsker et endnu højere proteinindhold, kan du tilføje proteinpulver til opskriften. Hvis du gør det, kan du evt. justere på mængden af havremælk, så du opnår den rigtige konsistens på dejen. 

Næringsindhold til opskriften Enkel protein brownie med nem chokoladeglasur

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 586 kJ
140 kcal
875 kJ
209 kcal
Fedt 9.13 g 13.63 g
Kulhydrat 19.74 g 29.47 g
Protein 6.82 g 10.18 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: