Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Farverig Regnbue Is - uden ismaskine

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Nem hjemmelavet flødeis med smag af karamel og med knald på farverne. En hyldest til 80'ernes Zapp is.

10 - 12 portioner

nem 30 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Farverig Regnbue Is - uden ismaskine

Flødeis med karamel-smag:

6 pasteuriserede æggeblommer
75 g flormelis
5 dl piskefløde
4 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

1

Flødeis med karamel-smag

Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps. Vend karamelekstrakt forsigtigt i.

Pisk flødeskummen til den danner lette toppe og vend forsigtigt æggesnapsen deri.

Del ismassen i fire lige store dele og hæld dem i hver sin skål. Tilsæt en forskellig konditorfarve til hver del. Rør forsigtigt rundt i hver isblanding indtil farven er jævnt opløst i blandingen.

Fyld den store fryseegnede beholder skiftevis med ca. en spsk. af hver af de fire is, fortsæt indtil alle blandingerne er brugt op. Når formen er fyldt trækkes enden af et sugerør eller skaftet på en kniv eller gaffel i snirkler gennem massen så den bliver marmoreret.
Frys isen i min. 4 timer.

2

Servering

Tag isen op lidt før servering og pynt med krymmel efter ønske.

Næringsindhold til opskriften Farverig Regnbue Is - uden ismaskine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 992 kJ
237 kcal
1482 kJ
354 kcal
Fedt 20.92 g 31.22 g
Kulhydrat 10.20 g 15.23 g
Protein 2.72 g 4.06 g