Flagermuse cupcakes

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Søde og sjove flagermuse cupcakes perfekt til Halloween! Dekorér chokolade cupcakes med sjov pynt lavet af mørke chokoladekiks.

16 - 20 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Flagermuse cupcakes

Redskaber:

håndmixer
16 - 20 muffinforme
foodprocessor eller minihakker
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl; ø 16 mm

Chokoladedej:

250 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Natron
50 g Dr. Oetker Baking Cocoa
175 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 ¼ dl mælk
1 dl olie
2 ½ dl yoghurt naturel
1 æg str. M/L
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g), eller hakket mørk chokolade

Cream cheese-frosting med mørke chokoladekiks:

12 mørke chokoladekiks
200 g blødt smør
300 g flormelis
400 g flødeost (ikke light)

Flagermus til pynt:

3 pakker mørke chokoladekiks
1 pakke mørke chokoladekiks , mini
1 - 2 pakker Dr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oetker Bagelim
Dr. Oetker Writing Icing Decór (hvid)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 ºC traditionel varme eller 180 ºC varmluft.

1

Chokoladedej

Sigt mel, natron og kakaopulver sammen i en skål.

Pisk i en anden skål sukker, vaniljesukker, mælk, olie, yoghurt og æg sammen til en ensartet masse. Tilsæt de tørre ingredienser til de våde og pisk på laveste hastighed til dejen er ensartet. Vend herefter Chocolate Chips i. 

Fordel dejen i muffinforme, fyld dem ca. 2/3 del op. Afhængig af hvilken type forme der benyttes, kan det være en god idé enten at komme formene i en metal muffinform eller at bruge to forme og lægge dem dobbelt.

Bag kagerne midt i ovnen i 14-20 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagerne køle af på en rist. 

2

Cream cheese-frosting med mørke chokoladekiks

Kom de mørke chokoladekiks i en minihakker eller foodprocessor og blend dem helt fint.

Pisk stuetempereret smør luftigt og tilsæt derefter flormelis lidt efter lidt. Pisk indtil det er hvidt og luftigt. Tilsæt derefter flødeost og de pulveriserede kiks. Pisk på laveste hastighed kun lige indtil frostingen er ensartet, pisk ikke for længe. Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt toppe på de afkølede kager. Hvis frostingen er for blød til at sprøjte pænt ud, så kom den i køleskabet i 10-15 minutter og prøv derefter igen.

3

Flagermus til pynt

Tag en almindelig størrelse kiks og brug som flagermusens "krop". Lim Sugar Eyes på med Baking Glue, varm gerne sukkerlimen i lidt varmt vand inden brug. Tegn hugtænder med hvid Writing Icing Decór.

Skil mini-kiksene ad og fjern cremen med en kniv. Skær eller knæk dem over på midten og lim dem på som ører. Fjern derefter cremen i de almindelige størrelse kiks og del også dem på midten. Lim dem på som vinger. Kom forsigtigt en flagermus på hver cupcake.

Tips

Med en pakke Sugar Eyes har du nok øjne til at lave 12 flagermus, hvis du kun har en pakke kan de resterende cupcakes pyntes med en halv oreo.


Det er en god idé først at pynte kagerne med flagermus kort tid inden servering, da kiksene ellers kan blive lidt bløde.

Opskriften er udviklet af vores ambassadør Mette og du kan se hvad hun skriver om opskriften på hendes blog.

Næringsindhold til opskriften Flagermuse cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2604 kJ
622 kcal
1645 kJ
393 kcal
Fedt 32.23 g 20.40 g
Kulhydrat 70.09 g 44.36 g
Protein 8.20 g 5.19 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: