Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Franske farvede macarons

(0)
4 8 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

De klassiske, sprøde, franske kager i en farverig forklædning. Bag dem i alskens farver og størrelser og læg dem sammen med diverse cremer i pastelfarver.

20 - 25 stk.

avanceret 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Franske farvede macarons

Makroner:

3 æggehvider str. M/L (stuetemperatur)
50 g sukker
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
200 g flormelis
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Dr. Oetker Gul Konditorfarve

Fyld:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste eller chokoladesmag
2 ½ dl letmælk

Tilberedning

Tilberedning

Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning.

1

Makroner

Pisk æggehvider luftige.Tilsæt sukker og pisk igen, til hviderne er stive. Bland mandelmel og flormelis sammen i en skål og vend blandingen i æggehviderne. Slå en anelse af luften ud af hviderne, indtil massen er ensartet.Vend til sidst konditorfarve i makronmassen, så den får den ønskede farve. Hvis der ønskes makroner i forskellige farver opdeles massen afhængigt af, hvor man farver der ønskes. Tilføj konditorfarve.

Kom makronmassen i en eller flere sprøjteposer med en 10 mm tylle, eller brug en plasticpose og klip et hul på 10 mm i diameter. Sprøjt makronerne ud til små runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad makronmassen tørre mindst 20 min. inden bagning.

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

Bag makronerne i 15-20 min. Lad makronerne hvile et par minutter, før de pilles af bagepapiret og sættes til afkøling på bageristen.

2

Fyld

Bland posens indhold med letmælk. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 min. herefter i 4 min. ved høj hastighed. Kom kagemousse på halvdelen af makronerne. Læg dem sammen og server.

Næringsindhold til opskriften Franske farvede macarons

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 410 kJ
98 kcal
1574 kJ
376 kcal
Fedt 3.28 g 12.61 g
Kulhydrat 14.93 g 57.42 g
Protein 1.78 g 6.83 g