Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Franske farvede macarons

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

De klassiske, sprøde, franske kager i en farverig forklædning. Bag dem i alskens farver og størrelser og læg dem sammen med diverse cremer i pastelfarver.

20 - 25 stk.

avanceret 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Franske farvede macarons

Makroner:

3 æggehvider str. M/L (stuetemperatur)
50 g sukker
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
200 g flormelis
Dr. Oetker Rød Konditorfarve

Fyld:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste eller chokoladesmag
2 ½ dl letmælk

Tilberedning

Tilberedning

Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning.

1

Makroner

Pisk æggehvider luftige.Tilsæt sukker og pisk igen, til hviderne er stive. Bland mandelmel og flormelis sammen i en skål og vend blandingen i æggehviderne. Slå en anelse af luften ud af hviderne, indtil massen er ensartet.Vend til sidst konditorfarve i makronmassen.

Kom makronmassen i en sprøjtepose med en 10 mm tylle, eller brug en plasticpose og klip et hul på 10 mm i diameter. Sprøjt makronerne ud til små runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad makronmassen tørre mindst 20 min. inden bagning.

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

Bag makronerne i 15-20 min. Lad makronerne hvile et par minutter, før de pilles af bagepapiret og sættes til afkøling på bageristen.

2

Fyld

Bland posens indhold med letmælk. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 min. herefter i 4 min. ved høj hastighed. Kom kagemousse på halvdelen af makronerne. Læg dem sammen og server.

Næringsindhold til opskriften Franske farvede macarons

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 414kJ
99kcal
1591kJ
380kcal
Fedt 3.28g 12.63g
Kulhydrat 14.95g 57.51g
Protein 1.79g 6.87g