Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Franske farvede macarons

(0)
4 7 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

De klassiske, sprøde, franske kager i en farverig forklædning. Bag dem i alskens farver og størrelser og læg dem sammen med diverse cremer i pastelfarver.

20 - 25 stk.

avanceret 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Franske farvede macarons

Makroner:

3 æggehvider str. M/L (stuetemperatur)
50 g sukker
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
200 g flormelis
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Dr. Oetker Gul Konditorfarve

Fyld:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste eller chokoladesmag
2 ½ dl letmælk

Tilberedning

Tilberedning

Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning.

1

Makroner

Pisk æggehvider luftige.Tilsæt sukker og pisk igen, til hviderne er stive. Bland mandelmel og flormelis sammen i en skål og vend blandingen i æggehviderne. Slå en anelse af luften ud af hviderne, indtil massen er ensartet.Vend til sidst konditorfarve i makronmassen, så den får den ønskede farve. Hvis der ønskes makroner i forskellige farver opdeles massen afhængigt af, hvor man farver der ønskes. Tilføj konditorfarve.

Kom makronmassen i en eller flere sprøjteposer med en 10 mm tylle, eller brug en plasticpose og klip et hul på 10 mm i diameter. Sprøjt makronerne ud til små runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad makronmassen tørre mindst 20 min. inden bagning.

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

Bag makronerne i 15-20 min. Lad makronerne hvile et par minutter, før de pilles af bagepapiret og sættes til afkøling på bageristen.

2

Fyld

Bland posens indhold med letmælk. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 min. herefter i 4 min. ved høj hastighed. Kom kagemousse på halvdelen af makronerne. Læg dem sammen og server.

Næringsindhold til opskriften Franske farvede macarons

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 410 kJ
98 kcal
1574 kJ
376 kcal
Fedt 3.28 g 12.61 g
Kulhydrat 14.93 g 57.42 g
Protein 1.78 g 6.83 g