Flag

Gin & Tonic gelé

4 glas
Nem
20 minutter
Med denne nemme dessert bliver det helt ok at servere den populære drink G&T til dessert. Festlig som dessert til både voksenfest, bryllup og Nytår!
Det bliver næsten ikke nemmere at lave en hjemmelavet dessert, end denne læskende Gin & Tonic gelly. Du kan sagtens variere desserten med din yndlingsgin fra barskabet, fx. også en pink gin med bærsmag eller en london dry gin. Komplementer den valgte gin med din yndlings tonic.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

G&T Gelé
4 bladeDr. Oetker Husblas
100 gsukker
2 ½ dlvand
110 mlgin
150 mlindian tonic water

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Husblas
1

Gin & Tonic Gelé

Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand, et blad af gangen. Lad husblassen stå i ca. 10 min.  

2

Bland sukker og vand i en kasserolle. Bring sukkerlagen til kogning, og lad lagen simre i 5 min. Fjern kasserollen fra varmen.

3

Bland gin og tonic i kasserollen, vrid husblas for vand og omrør forsigtigt massen, indtil husblassen er opløst. Fordel væsken i 4 drinksglas.

4

Sæt desserten på køl i ca. 4 timer inden servering. Pynt glassene med limeskiver, citronskaller eller anden gin garnish. Server direkte i glassene.