Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Glutenfri græskarkage med mandler

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Efteråret byder på smukke orange græskar lige til at bage. Her er en opskrift på glutenfri græskarkage med varme krydderier og toppet med hvid chokolade.

16 - 20 portioner

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Glutenfri græskarkage med mandler

Redskaber:

bradepande; 20 x 30 cm
rivejern

Glutenfri græskarkage:

300 g hokkaido græskar
5 æg str. M/L
70 ml agavesirup
1 knsp. salt
250 g Dr. Oetker Mandelmel
3 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. stødt kanel
1 spsk. majsstivelse

Hvid chokolade topping:

150 g hvid chokolade , til overtræk
2 spsk. solsikkeolie
½ - 1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
15 g græskarkerner , hakket

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 165 °C traditionel varme eller 155 °C varmluft.

1

Glutenfri græskarkage

Riv græskarret groft. Kom græskar i en skål og tilsæt æg, agavesirup, salt, mandelmel, bagepulver, Kagekrydderi og majsstivelse. Rør blandingen godt sammen.

Beklæd en bradepande (20 x 30 cm) med bagepapir. Fordel kagedejen jævnt i formen. Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle helt af.

2

Hvid chokolade topping

Smelt den hvide chokolade over vandbad eller i mikrobølgeovn. Rør herefter olie og Concentrated Green Colour i.

Tag den afkølede græskarkage ud af formen. Hæld chokoladen udover kagen og fordel den jævnt over toppen. Drys med hakkede græskarkerner.

Næringsindhold til opskriften Glutenfri græskarkage med mandler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1110 kJ
265 kcal
1260 kJ
301 kcal
Fedt 13.31 g 15.13 g
Kulhydrat 30.50 g 34.66 g
Protein 5.69 g 6.47 g