Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Glutenfri græskarkage med mandler

Efteråret byder på smukke orange græskar lige til at bage. Her er en opskrift på glutenfri græskarkage med varme krydderier og toppet med hvid chokolade.

16 portioner

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Glutenfri græskarkage med mandler

Redskaber:

form; 20 x 30 cm
rivejern

Kagedej:

300 g hokkaido græskar , uden skræl
5 æg str. M/L
70 ml agavesirup
1 knsp. salt
250 g Dr. Oetker Mandelmel
3 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
1 spsk. majsstivelse
1 spsk. solsikkeolie

Topping:

150 g hvid chokolade , til overtræk
2 spsk. solsikkeolie
0,5 - 1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
15 g græskarkerner , hakket

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 165 °C traditionel varme eller 155 °C varmluft.

1

Kagedej

Riv græskarret groft. Kom græskar i en skål og tilsæt æg, agavesirup, salt, mandelmel, bagepulver, Kagekrydderi og majsstivelsen. Rør blandingen godt sammen.

Beklæd formen med bagepapir. Fordel kagedejen jævnt i formen. Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 min. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.

2

Pynt

Smelt den hvide chokolade over vandbad eller i mikrobølgeovn. Rør herefter olie og farve i.

Tag den afkølede græskarkage ud af formen. Hæld chokoladen udover kagen og fordel den jævnt. Drys med hakkede græskarkerner.

Næringsindhold til opskriften Glutenfri græskarkage med mandler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1248kJ
298kcal
1260kJ
301kcal
Fedt 15.56g 15.72g
Kulhydrat 33.63g 33.97g
Protein 6.33g 6.40g