Flag

Halloween lagkage

about 12 portioner
Middelsvær
150 minutter
En skræmmende sjov opskrift! Sukkerøjne og farvestrålende funfetti kagebunde giver prikken over i'et til denne halloween lagkage.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
springform; ø 16 cm
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 8 mm

Ingredienser

Funfetti kagebunde
200 ghvedemel
175 gsukker
¼ tsk.Dr. Oetker Natron
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
175 gblødt smør
3æggehvider
2 tsk.Taylor & Colledge Vanilla Paste
1 dlcreme fraiche 18%
1 dlletmælk
1 glasDr. Oetker Rainbow Mix
Flødeostcreme
250 gblødt smør
250 gflormelis
2 tsk.Taylor & Colledge Vanilla Paste
175 gflødeost
35 gkakaopulver
about 2 tsk.Dr. Oetker Concentrated Black Colour
about 2 tsk.Dr. Oetker Concentrated Orange Colour
Pynt
Dr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oetker Black & Gold

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Rainbow Mix
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Orange Colour
Picture - Dr. Oetker Sugar Eyes
Picture - Dr. Oetker Black & Gold

Fun + confetti giver funfetti. Denne halloween lagkage har bunde med farvestrålende konfetti krymmel, og kagens dekoration passer perfekt ind på efterårets uhyggelige kageborde.  

1

Funfetti kagebunde

200 ghvedemel
175 gsukker
¼ tsk.Dr. Oetker Natron
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
175 gblødt smør
3æggehvider
2 tsk.Taylor & Colledge Vanilla Paste
1 dlcreme fraiche 18%
1 dlletmælk
1 glasDr. Oetker Rainbow Mix

Tænd ovnen på 160 ºC varmluft eller 175 ºC traditionel varme.

Bland mel, sukker, natron og bagepulver sammen i en skål. Bland i en anden skål blødt smør, æggehvider, Vanilla Paste, creme fraiche og mælk. Vend derefter forsigtigt massen sammen med melblandingen. Rør Rainbow Mix krymmel i dejen. Fordel dejen i 3 springforme (ø 16 cm), foret med bagepapir.
 
Bag bundene i midten af ovnen i 30-35 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet.

Bagetid: 30 - 35 Minutes

2

Flødeostcreme

250 gblødt smør
250 gflormelis
2 tsk.Taylor & Colledge Vanilla Paste
175 gflødeost
35 gkakaopulver
2 tsk.Dr. Oetker Concentrated Black Colour
2 tsk.Dr. Oetker Concentrated Orange Colour

Pisk smørret let og luftigt med en håndmixer. Si flormelis i og pisk videre i 5 minutter. 

Tilsæt Vanilla Paste og stuetempereret flødeost og pisk videre til cremen er godt blandet.  

Del cremen, kom 1/3 i en skål og 2/3 i en anden. Rørt sigtet kakao og Concentrated Black Colour i den lille portion (1/3), juster mængden af farve, til den ønskede sorte farve opnås. Tilsæt Concentrated Orange Colour til den anden portion (2/3) juster igen mængden af farve til den ønskede orange farve opnås.  

3

Samling af kagen

Picture - Halloween lagkage fra Finland 2 - snit

Løft den ene bund over på et serveringsfad og smør den med et tyndt lag af den sorte flødeostecreme. Læg den næste bund oven på og smør med et lag af den orange creme. Slut af med den sidste bund.  Smør siderne af kagen op med den sorte creme. Kom kagen på køl i ca.  30 minutter. 

Smør siderne og toppen af kagen op med den orange creme, sørg for at holde noget creme tilbage til pynten. 

4

Pynt

Dr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oetker Black & Gold

Kom den resterende orange creme i en sprøjtepose med en lukket stjernetyl (ø 8 mm). Sprøjt toppe af flødeostecremen langs kanten af kagen, sæt kagen på køl igen i ca. 30 minutter. 

Tegn omridset af et halloween-ansigt i siden af kagen med en skarp kniv. Skrab forsigtigt den orange creme af, så den sorte creme indenunder kommer frem. Pynt til sidst kagen med sort krymmel fra Black & Gold krymmelmix og Sugar Eyes.