Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Halloween lagkage

(0)
3 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En skræmmende sjov opskrift! Sukkerøjne og farvestrålende funfetti kagebunde giver prikken over i'et til denne halloween lagkage.

ca. 12 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloween lagkage

Redskaber:

3 springforme; ø 16 cm
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 8 mm

Funfetti kagebunde:

200 g hvedemel
175 g sukker
¼ tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
175 g blødt smør
3 æggehvider
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste
1 dl creme fraiche 18%
1 dl letmælk
1 glas Dr. Oetker Rainbow Mix

Flødeostcreme:

250 g blødt smør
250 g flormelis
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste
175 g flødeost
35 g kakaopulver
ca. 2 tsk. Dr. Oetker Concentrated Black Colour
ca. 2 tsk. Dr. Oetker Concentrated Orange Colour

Pynt:

Dr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oetker Black & Gold

Tilberedning

Tilberedning

Fun + confetti giver funfetti. Denne halloween lagkage har lag af farvestrålende konfetti krymmel, og passer perfekt ind på efterårets uhyggelige kageborde.  

1

Funfetti kagebunde

Tænd ovnen på 160 ºC varmluft eller 175 ºC traditionel varme.

Bland mel, sukker, natron og bagepulver sammen i en skål. Bland i en anden skål blødt smør, æggehvider, Vanilla Paste, creme fraiche og mælk. Vend derefter forsigtigt massen sammen med melblandingen. Rør Rainbow Mix krymmel i dejen. Fordel dejen i 3 springforme (ø 15 cm), foret med bagepapir.
 
Bag bundene i midten af ovnen i 30-35 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet.”

2

Flødeostcreme

Pisk smøret let og luftigt med en håndmixer. Si flormelis i og pisk videre i 5 minutter. 

Tilsæt Vanilla Paste og stuetempereret flødeost og pisk videre.  

Del cremen, kom 1/3 i en skål og 2/3 i en anden. Rørt sigtet kakao og Concentrated Black Colour i den lille portion (1/3), juster mængden af farve, til den ønskede sorte farve opnås. Tilsæt Concentrated Orange Colour til den anden portion (2/3) juster igen mængden af farve til den ønskede orange farve opnås.  

3

Samling af kagen

halloween lagkage samling af kagen

Løft den ene bund over på et serveringsfad og smør den med et tyndt lag af den sorte flødeostecreme. Læg den næste bund oven på og smør med et lag af den orange creme. Slut af med den sidste bund.  Smør siderne af kagen op med den sorte creme. Kom kagen på køl i ca.  30 minutter. 

Smør siderne og toppen af kagen op med den orange creme, sørg for at holde noget creme tilbage til pynten. 

4

Pynt

Kom den resterende orange creme i en sprøjtepose med en lukket stjernetyl (ø 8 mm). Sprøjt toppe af flødeostecremen langs kanten af kagen, sæt kagen på køl igen i ca. 30 minutter. 

Tegn omridset af et  halloween-ansigt i siden af kagen med en skarp kniv. Skrab forsigtigt den orange creme af, så den sorte creme inden under kommer frem. Pynt til sidst kagen med sort krymmel fra Black & Gold krymmelmix og Sugar Eyes. 

Næringsindhold til opskriften Halloween lagkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2495 kJ
596 kcal
1733 kJ
414 kcal
Fedt 34.77 g 24.15 g
Kulhydrat 58.57 g 40.68 g
Protein 5.29 g 3.68 g