Halloween lagkage

(0)
3 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En skræmmende sjov opskrift! Sukkerøjne og farvestrålende funfetti kagebunde giver prikken over i'et til denne halloween lagkage.

ca. 12 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloween lagkage

Redskaber:

3 springforme; ø 16 cm
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 8 mm

Funfetti kagebunde:

200 g hvedemel
175 g sukker
¼ tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
175 g blødt smør
3 æggehvider
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste
1 dl creme fraiche 18%
1 dl letmælk
1 glas Dr. Oetker Rainbow Mix

Flødeostcreme:

250 g blødt smør
250 g flormelis
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste
175 g flødeost
35 g kakaopulver
ca. 2 tsk. Dr. Oetker Concentrated Black Colour
ca. 2 tsk. Dr. Oetker Concentrated Orange Colour

Pynt:

Dr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oetker Black & Gold

Tilberedning

Tilberedning

Fun + confetti giver funfetti. Denne halloween lagkage har bunde med farvestrålende konfetti krymmel, og kagens dekoration passer perfekt ind på efterårets uhyggelige kageborde.  

1

Funfetti kagebunde

Tænd ovnen på 160 ºC varmluft eller 175 ºC traditionel varme.

Bland mel, sukker, natron og bagepulver sammen i en skål. Bland i en anden skål blødt smør, æggehvider, Vanilla Paste, creme fraiche og mælk. Vend derefter forsigtigt massen sammen med melblandingen. Rør Rainbow Mix krymmel i dejen. Fordel dejen i 3 springforme (ø 16 cm), foret med bagepapir.
 
Bag bundene i midten af ovnen i 30-35 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet.”

2

Flødeostcreme

Pisk smørret let og luftigt med en håndmixer. Si flormelis i og pisk videre i 5 minutter. 

Tilsæt Vanilla Paste og stuetempereret flødeost og pisk videre til cremen er godt blandet.  

Del cremen, kom 1/3 i en skål og 2/3 i en anden. Rørt sigtet kakao og Concentrated Black Colour i den lille portion (1/3), juster mængden af farve, til den ønskede sorte farve opnås. Tilsæt Concentrated Orange Colour til den anden portion (2/3) juster igen mængden af farve til den ønskede orange farve opnås.  

3

Samling af kagen

Løft den ene bund over på et serveringsfad og smør den med et tyndt lag af den sorte flødeostecreme. Læg den næste bund oven på og smør med et lag af den orange creme. Slut af med den sidste bund.  Smør siderne af kagen op med den sorte creme. Kom kagen på køl i ca.  30 minutter. 

Smør siderne og toppen af kagen op med den orange creme, sørg for at holde noget creme tilbage til pynten. 

4

Pynt

Kom den resterende orange creme i en sprøjtepose med en lukket stjernetyl (ø 8 mm). Sprøjt toppe af flødeostecremen langs kanten af kagen, sæt kagen på køl igen i ca. 30 minutter. 

Tegn omridset af et halloween-ansigt i siden af kagen med en skarp kniv. Skrab forsigtigt den orange creme af, så den sorte creme indenunder kommer frem. Pynt til sidst kagen med sort krymmel fra Black & Gold krymmelmix og Sugar Eyes. 

Næringsindhold til opskriften Halloween lagkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2495 kJ
596 kcal
1733 kJ
414 kcal
Fedt 34.77 g 24.15 g
Kulhydrat 58.57 g 40.68 g
Protein 5.29 g 3.68 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: