Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Halloweenkage

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Halloweenkagen er i hus med denne flotte og lækre græskarkage pyntet med edderkopper. Perfekt til din halloweenfest eller del den ud til trick or treat.

16 - 20 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloweenkage

Redskaber:

foodprocessor
bradepande; 22 x 30 cm
håndmixer
rund udstikker; ø 4 cm
rund udstikker; ø 3 cm

Græskarkage:

375 g butternut græskar eller hokkaido
375 g rørsukker
5 æg str. M/L
¼ tsk. salt
300 g hvedemel
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver
4 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
250 g smeltet smør

Glasur og edderkopper:

2 bægre pasteuriserede æggehvider
2 tsk. citronsaft
330 g flormelis
Dr. Oetker Concentrated Orange Colour (eller en blanding af gul og rød)
50 - 100 g sort fondant
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Choko Pynteglasur

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Græskarkage

Halvér græskaret, fjern kernerne med en ske og skær skrællen af. Findel græskarkødet i en foodprocessor og rør det godt sammen med sukker og æg. Tilsæt salt, sigtet mel, hakkede mandler, bagepulver, kagekrydderi og smeltet smør, og rør det hurtigt sammen. Fordel dejen i en smurt bradepande (22 x 30 cm), eller foret med bagepapir.

Bag kagen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle helt af i formen på en bagerist inden den pyntes.

2

Glasur og edderkopper

Pisk æggehvider og citronsaft stift med en håndmixer. Tilsæt flormelis og Concentrated Orange Colour (eller en blanding af gul og rød Concentrated Colour), tilsæt farve indtil ønsket nuance opnås. Fordel glasuren i et jævnt lag over den kolde kage.

Rul den sorte fondant ud, brug evt. lidt majsstivelse for at undgå at det klistre til bordet. Udstik otte runde cirkler til edderkopperne. Fire af dem med en diameter på ø 4 cm og fire på ø 3 cm. Læg de små cirkler lidt over de store således at der dannes krop og hoved. Tegn øjne og munde med hvid og rød Writing Icing Decór.

Tegn spindelvævet på kagen med Choko Pynteglasur. Læg derefter edderkopperne på kagen og tegn til sidst ben på edderkopperne med Choko Pynteglasur.

Tips

Rørsukkeret kan erstattes med almindeligt sukker.


Vil du vide mere om græskar og finde flere opskrifter, så se vores side Alt om græskar.

Næringsindhold til opskriften Halloweenkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1775 kJ
424 kcal
1373 kJ
328 kcal
Fedt 16.79 g 13.01 g
Kulhydrat 60.16 g 46.64 g
Protein 5.63 g 4.36 g