Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Halloweenkage

Halloweenkagen er i hus med denne flotte og lækre græskarkage. Tag den med til din næste halloweenfest eller del den ud til trick or treat.

16 - 20 portioner

for let øvede 150 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloweenkage

1 bradepande; 22 x 30 cm:

Kagedejen:

375 g græskar (hokkaido eller butternut)
375 g rørsukker
5 æg str. M/L
0,25 tsk. salt
300 g hvedemel
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver
4 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
250 g smeltet smør

Pynt:

2 bægre pasteuriserede æggehvider
2 tsk. citronsaft
330 g flormelis
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
50 - 100 g sort fondant
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Choko Pynteglasur

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

2

Kagedejen

Halvér græskaret, fjern kernerne med en ske og skær skrællen af. Findel græskarkødet i en foodprocessor og rør det godt sammen med sukker og æg. Tilsæt salt, mel, mandler, bagepulver, kagekrydderi og smeltet smør, og rør det hurtigt sammen. Fordel dejen i en smurt bradepande.

3

Bag kagen i 20-25 minutter. Lad kagen køle helt af i formen på en bagerist inden den pyntes.

4

Pynt

Pisk æggehvider og citronsaft stift med håndmikser. Tilsæt flormelis, gul og lidt rød farve til glasuren bliver orange. Dæk den afkølede kage med glasur.

Rul den sorte fondant ud. Udstik otte runde cirkler til edderkopper. Fire af dem med en diameter på ca. 4 cm. Fire med en diameter på ca. 3 cm. Læg dem oven på hinanden, så de danner krop og hoved. Tegn øjne og munde med hvid og rød dekorationsglasur.

Tegn spindelvævet på kagen med Choko Pynteglasur. Læg derefter de små edderkopper på kagen og tegn til sidst ben.

Næringsindhold til opskriften Halloweenkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1809kJ
432kcal
1390kJ
332kcal
Fedt 17.08g 13.14g
Kulhydrat 62.96g 48.43g
Protein 5.53g 4.25g