Flag

Havregrynskager

30 - 35 stk.
Nem
200 minutter
Lækre tynde og sprøde havregrynssmåkager. Dyp småkagerne i chokolade for at gøre dem endnu mere uimodståelige.
Der er en grund til at disse nemme småkager er en elsket klassiker med deres lækre sprødhed og gode smag af havregryn.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Havregrynssmåkager
125 gfinvalsede havregryn
125 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
¼ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
125 gsmør
Pynt
about 150 ghakket mørk chokolade

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
1

Havregrynssmåkager

125 gfinvalsede havregryn
125 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
¼ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
125 gsmør

Bland havregryn, sukker, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Smuldr smør i blandingen, og saml dejen. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 2 timer.

Tænd ovnen på 180 ºC varmluft.

Tril dejen til små kugler på størrelse med en stor hasselnød, og læg dem med god afstand på en bageplade beklædt med bagepapir. Det er vigtigt, at der er god afstand mellem kuglerne, da havregrynskagerne flyder meget ud ved bagning.

Bag kagerne i 6-8 minutter til de er gyldne. Lad kagerne køle af.

Bagetid: 6 - 8 Minutes

2

Pynt

150 ghakket mørk chokolade

Temperer eller smelt chokoladen, enten i mikrobølgeovn eller over vandbad. Dyp kanten af kagerne i chokoladen og drys evt. med krymmel. Kagerne smager også skønt uden chokoladen.


Tips

Opbevar kagerne i en kagedåse.

Læs mere om forskellige metoder til chokoladetemperering på vores temaside om chokolade.