Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hindbær ganache med mørk chokolade

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker ganache med smag af hindbær og chokolade. Brug den til overtræk af kager, cakepops eller konfekt.

1 portion

nem 15 Minutter without_eggs Uden æg

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbær ganache med mørk chokolade

Redskaber:

stavblender

Hindbær ganache:

150 g mørk chokolade
150 g piskefløde
50 g hindbær , frosne
10 g Dr. Oetker Baking Cocoa

Tilberedning

Tilberedning

1

Hindbær ganache

Hak chokoladen fint og kom den i en skål der kan tåle varme. 


Varm fløde og hindbær op i en kasserolle. Blend det grundigt med en stavblender. Hæld fløden igennem en si hen over chokoladen. Tilsæt kakaopulver og rør indtil al chokoladen er smeltet. Brug ganachen med det samme til overtræk af fx cakepops eller konfekt.

Tips

Ganachen kan også laves med andre typer frosne bær.


Få mere inspiration og tips og tricks til dit arbejde med chokolade på vores temaside om chokolade.

Næringsindhold til opskriften Hindbær ganache med mørk chokolade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 5975 kJ
1427 kcal
1658 kJ
396 kcal
Fedt 107.45 g 29.85 g
Kulhydrat 96.79 g 26.89 g
Protein 14.40 g 4 g