Flag

Veganske pebernødder

about 120 stk.
Nem
50 minutter
Vores veganske version af den klassiske julesmåkage
Lav hurtigt og nemt sprøde, veganske pebernødder. Denne lækre julesmåkage med pebernøddekrydderi gør så hele huset kommer til at dufte af jul. Pebernødder er og bliver en af julens bedste småkager.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Pebernøddedej
225 ghvedemel
1 brevDr. Oetker Pebernøddekrydderi
75 gsukker
50 gbrun farin
125 gkoldt plantebaseret smør fx Naturli
2 - 3 spsk.soya piskefløde eller anden flødeerstatning

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Pebernøddekrydderi

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Pebernøddedej

225 ghvedemel
1 brevDr. Oetker Pebernøddekrydderi
75 gsukker
50 gbrun farin
125 gkoldt plantebaseret smør fx Naturli
2 - 3 spsk.soya piskefløde eller anden fløderstatning

Sigt hvedemel og Pebernøddekrydderi i en skål, tilsæt sukker og brun farin. Tilsæt vegansk smør og smuldr det i dejen. Saml dejen med soyafløde. Dejen skal være blød og smidig, men ikke for klistret, så tilsæt kun alt fløden, hvis nødvendigt.
 
Del dejen i fire lige store dele og tril dem til lange pølser med en tykkelse på ca. 1 cm. Skær pølserne i små stykker med en længde på ca. 1,5 cm og tril dem til små pebernødder. Fordel pebernødderne på bageplader med bagepapir, sørg for at der er lidt afstand imellem hver pebernød.
 
Bag pebernødderne i 8-10 minutter til de er gyldne. Lad dem køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Bagetid: 8 - 10 Minutes