Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hindbær-makron-cupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Overrask en du har kær med disse lækre og dekorative cupcakes med hindbær og makroner og toppet med luftig mousse sprøjtet som en fin rose.

14 - 16 stk.

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbær-makron-cupcakes

Redskaber:

håndmixer
14 - 16 muffinforme
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 8 mm

Hindbær-makron cupcakes:

100 g blødt smør
125 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
150 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk
75 g makroner , knuste
75 g friske eller frosne hindbær

Jordbær- og vaniljemousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
5 dl letmælk
Dr. Oetker Silver krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 180° C traditionel varme.

1

Hindbær-makron cupcakes

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål til det er lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt efter hvert æg. Sigt hvedemel og bagepulver i æggemassen og vend det i sammen med mælken. Vend knuste makroner og hindbær i dejen og fordel den i muffinforme.



Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Jordbær- og vaniljemousse

Bland indholdet fra en pose Cake Mousse Strawberry Taste med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed, til moussen er luftig.


Gør det samme med Cake Mousse Vanilla Taste.

Kom ¼ af jordbærmoussen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl (fx Stjernetyl lukket; ø 8 mm)

Fordel moussen i sprøjteposen ved at lægge sprøjteposen på bordet og trykke den flad, så der kommer jordbærmousse på hele sprøjteposens inderside. Åbn derefter sprøjteposen igen og fyld den med vaniljemousse. Sprøjt noget af moussen ud i en skål el.l., indtil begge smagsvarianter kan ses. 


Sprøjt en rose på hver cupcake ved at holde sprøjteposen lodret og starte i midten af kagen og herefter bevæge tyllen langsomt udad.


Pynt til slut kagerne med en enkelt perle fra Sweetheart krymmel.

Tip

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Næringsindhold til opskriften Hindbær-makron-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1093 kJ
261 kcal
1059 kJ
253 kcal
Fedt 10.69 g 10.38 g
Kulhydrat 33.40 g 32.43 g
Protein 5.12 g 4.98 g