Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hindbær-makron-cupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Overrask en du har kær med disse lækre og dekorative Hindbær-makron-cupcakes.

14 - 16 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbær-makron-cupcakes

Kagedej:

100 g smør
125 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
150 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk
75 g makroner
75 g friske eller frosne hindbær

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
5 dl letmælk
Dr. Oetker Silver krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 180° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk til blandingen er jævn. Rør sigtet hvedemel og bagepulver i æggemassen sammen med mælken. Vend knuste makroner og hindbær i dejen og fordel den i muffinforme.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Forbered Cake Mousse Strawberry Taste og Vanilla Taste hver for sig. Bland kagemousserne med 2 ½ dl letmælk. Pisk hver kagemousse med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed, til mousserne er luftig.

Kom ¼ af jordbærmoussen i en sprøjtepose med stor stjernetylle.

Fordel moussen ved at lægge sprøjteposen på bordet og trykke den flad, så der er jordbærmousse på hele sprøjteposens inderside. Åbn derefter sprøjteposen igen og fyld den med vaniljemousse i midten. Sprøjt noget af moussen ud, indtil begge smagsvarianter kan ses. Sprøjt roser på kagerne ved at holde sprøjteposen lodret og starte i midten af kagen og herefter bevæge tyllen langsomt rundt om den.

Pynt kagerne med en enkelt perle fra Lovekrymmel for at få et flot og elegant udtryk.

Tip

På Dr. Oetkers hjemmeside kan du se en film om, hvordan man nemt laver de flotte, tofarvede kagemousse-roser (www.oetker.dk/dk-da/vores-produkter/dekoration/videoer.html).

Næringsindhold til opskriften Hindbær-makron-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1013 kJ
242 kcal
1516 kJ
362 kcal
Fedt 10.45 g 15.60 g
Kulhydrat 33.10 g 49.40 g
Protein 3.88 g 5.79 g