Kokosmakroner
14 - 16 stk.
Nem
90 minutter
En ægte klassiker fra bagerens vindue, men hvorfor ikke nyde den derhjemme som frisk og saftig hjemmebag?
Ingredienser
Forberedelse
Kokosmakroner
2
æggehvider str. M/L
100 g
flormelis
½ tsk.
100 g
kokosmel
I alt :
90 minutter
Forb. :
60 minutter
Bagning:
25 minutter
1
Tænd ovnen på 125° C varmluft.
2
Kokosmakroner
2æggehvider str. M/L
100 gflormelis
½ tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 gkokosmel
Pisk æggehviderne stive. Drys flormelis i lidt ad gangen, mens der piskes. Tilsæt mandelaroma og vaniljesukker, og pisk, til massen virker sej. Vend kokosmelet i, og sæt dejen som små toppe med to teskeer på en plade med bagepapir.
Bag kokosmakronerne midt i ovnen ved 125° C varmluft i 25-35 minutter. Afkøl kokosmakronerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse.
Bagetid
25 minutter
Tips og tricks
Drys kokosmakronerne med mandelsplitter, og pensl evt. bunden med smeltet chokolade.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter