Flag

Kokosmakroner

14 - 16 stk.
Nem
90 minutter
En ægte klassiker fra bagerens vindue, men hvorfor ikke nyde den derhjemme som frisk og saftig hjemmebag?
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Kokosmakroner
2æggehvider str. M/L
100 gflormelis
½ tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 gkokosmel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Mandelaroma
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1

Tænd ovnen på 125° C varmluft.

2

Kokosmakroner

2æggehvider str. M/L
100 gflormelis
½ tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 gkokosmel

Pisk æggehviderne stive. Drys flormelis i lidt ad gangen, mens der piskes. Tilsæt mandelaroma og vaniljesukker, og pisk, til massen virker sej. Vend kokosmelet i, og sæt dejen som små toppe med to teskeer på en plade med bagepapir.


Bag kokosmakronerne midt i ovnen ved 125° C varmluft i 25-35 minutter. Afkøl kokosmakronerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse.

Bagetid: 25 - 35 Minutes


Tips og tricks

Drys kokosmakronerne med mandelsplitter, og pensl evt. bunden med smeltet chokolade.