Kom jordbær, vand, Vanilla Bean Extract og Citronsyre i en gryde og bring det langsomt i kog og varm det til jordbærrene er møre. Pres bærrene igennem en si, så der kommer så meget saft ud som muligt, der skal bruges 80 g til skumfiduserne.
Start med at ligge husblas i blød i koldt vand.
Kog 260 g sukker, glukosesirup og jordbærsaft op i en gryde til 117 °C. Imens massen koger, piskes æggehviderne skummende i en røremaskine. Tilsæt 20 g sukker til æggehviderne og pisk det op til en let marengs.
Når sukkerlagen er 117 °C tages den af varmen. Pres vandet fra husblassen og opløs den i sukkerlagen. Rør det godt sammen. Hæld den varme sukkerlage ned i marengsen, i en tynd stråle, imens der piskes på højeste hastighed. Pisk i 8-10 minutter til skumfidusmassen bliver sej og er kølet ned. Farv skumfidusmassen med Concentrated Pink Colour, pisk det i massen.
Kom massen i en sprøjtepose med en stjernetyl (ø 16 cm) eller en stor rund tyl. Beklæd en bradepande med bagepapir og sigt flormelis henover. Sprøjt skumfiduser ud i små toppe. Sigt flormelis over juleskummet, sørg for at skumfiduserne er helt dækkede med flormelis. Lad dem tørre ved stuetemperatur i mindst 3 timer, dog gerne til næste dag. Jo længere tid de får lov at tørre, desto sejere bliver de i konsistensen.
Hvis du er interesseret i at vide mere om skumfiduser så har vi samlet vores bedste tips, tricks og opskrifter på skumfiduser.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Desserter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :250 minutterMiddelsværabout 80 stk.