Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hjemmelavet juleskum

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Elsker du også det klassiske juleskum? Her er en opskrift på hjemmelavet skumfiduser med jordbærsmag og de er endnu bedre end dem man køber!

ca. 80 stk.

for let øvede 70 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavet juleskum

Redskaber:

standmixer eller håndmixer
termometer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl; ø 16 mm
si

Jordbærsaft:

200 g frosne jordbær
2 spsk. vand
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract
5 g Dr. Oetker Citronsyre

Juleskum:

7 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
260 g sukker
120 g Dr. Oetker Flydende Glukose
80 g jordbærsaft , fra opskriften ovenover
140 g pasteuriserede æggehvider
20 g sukker
2 - 3 tsk. Dr. Oetker Concentrated Pink Colour
200 g flormelis

Tilberedning

Tilberedning

1

Jordbærsaft

Kom jordbær, vand, Vanilla Bean Extract og Citronsyre i en gryde og bring det langsomt i kog og varm det til jordbærrene er møre. Pres bærrene igennem en si, så der kommer så meget saft ud som muligt, der skal bruges 80 g til skumfiduserne.

2

Juleskum

Start med at ligge husblas i blød i koldt vand.

Kog 260 g sukker, Flydende Glukose og jordbærsaft op i en gryde til 117 °C. Imens massen koger, piskes æggehviderne skummende i en røremaskine. Tilsæt 20 g sukker til æggehviderne og pisk det op til en let marengs.

Når sukkerlagen er 117 °C tages den af varmen. Pres vandet fra husblassen og opløs den i sukkerlagen. Rør det godt sammen. Hæld den varme sukkerlage ned i marengsen, i en tynd stråle, imens der piskes på højeste hastighed. Pisk i 8-10 minutter til skumfidusmassen bliver sej og er kølet ned. Farv skumfidusmassen med Concentrated Pink Colour, pisk det i massen.

Kom massen i en sprøjtepose med en stjernetyl (ø 16 cm) eller en stor rund tyl. Beklæd en bradepande med bagepapir og sigt flormelis henover. Sprøjt skumfiduser ud i små toppe. Sigt flormelis over juleskummet, sørg for at skumfiduserne er helt dækkede med flormelis. Lad dem tørre ved stuetemperatur i mindst 3 timer, dog gerne til næste dag. Jo længere tid de får lov at tørre, desto sejere bliver de i konsistensen.

Tip

Hvis du er interesseret i at vide mere om skumfiduser så har vi samlet vores bedste tips, tricks og opskrifter på skumfiduser.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavet juleskum

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 147 kJ
35 kcal
1038 kJ
248 kcal
Fedt 0.02 g 0.15 g
Kulhydrat 8.17 g 58.37 g
Protein 0.31 g 2.24 g