Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hjerte-småkager til Valentinsdag | Kreahjørnet

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Med denne opskrift kan du bage de sødeeste småkager pyntet med hjerter. Perfekt til Valentines!

20 - 25 stk.

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjerte-småkager til Valentinsdag | Kreahjørnet

Sugar Cookie Dej:

125 g blødt smør
175 g sukker
1 stk. æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 knsp. salt
¼ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
275 g hvedemel

Royal icing:

1 bæger pasteuriserede æggehvider str. M/L
1 tsk. citronsaft
150 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

1

Sugar Cookie Dej

Pisk smør og sukker hvidt og pisk ægget i. Smag æggemassen til med vaniljeekstrakt og salt. Tilsæt bagepulver og hvedemel og rør dejen sammen. Form dejen til en kugle og tryk den flad. Pak dejen ind i husholdningsfilm og sæt den på køl i et par timer (gerne natten over).

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 3-4 mm. Udstik småkagerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne i midten af ovnen i 9-11 min. til de er let gyldne. Afkøl kagerne helt på et bagerist.

2

Royal icing

Pisk æggehvide, flormelis og citronsaft med en håndpisker først 1 minut ved lav hastighed og dernæst 10 min. ved høj hastighed. Del glasuren i to skåle. Farv den ene portion lys pink med den røde farve. Fyld de to farvede glasurer i hver sin sprøjtepose og klip et hul i spidsen på et par mm.

3

"Våd i våd" pynteteknik

Start med at skabe en base af glasur med enten den ene eller anden farve.

Tegn først en præcis kant rundt langs hjertets kant. Derefter "oversvømmes" midten af kagen, med glasur i samme farve. Brug evt. en kødnål til at punktere eventuelle lufthuller og udhjævne mellemrum.

Vælg nu sprøjteposen med den anden farve og tegn små prikker rundt langs kanten, hold ca. 1 cm afstand imellem hver.

Brug nu spidsen af kødnålen til at trække igennem hver prik, fra den ene til den anden side. På den måde dannes der små søde hjerter i glasuren. Husk at tørre nålen af mellem hvert hjerte for af udgå at farverne bliver blandet.

Lad de dekorerede småkager tørre helt igennem før servering. Processen kan eventuelt hurtiggøres ved at tørre småkagerne i varmluft på 50 °C. Den lave temperatur sikrer at glasuren ikke smelter.

Tip

Sprøjteposer kan erstattes af fryseposer.

Næringsindhold til opskriften Hjerte-småkager til Valentinsdag | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 620 kJ
148 kcal
1633 kJ
390 kcal
Fedt 5.08 g 13.37 g
Kulhydrat 23.76 g 62.54 g
Protein 1.78 g 4.68 g