Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Honningkager pyntet med glasur

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Honningkager hører julen til, og du kan udstikke dejen præcis som du vil. Lav f.eks. fine snemænd pyntet med hvid glasur eller juletræer med grøn glasur.

ca. 25 - 35 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Honningkager pyntet med glasur

Honningkagedej:

300 g honning
225 g brun farin
225 g smør
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2 æg str. M/L
775 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin

Pynt:

Dr. Oetker Pynteglasur , rød og grøn
Dr. Oetker Black & Gold

Tilberedning

Tilberedning

1

Honningkagedej

Varm honning, brun farin og smør op i en gryde. Tilsæt natron og brunt bagepulver. Massen bobler op. Sæt på køl i ca. 15 min. Bland herefter æg, mel, vaniljeekstrakt og appelsinskal i massen og ælt dejen sammen. Læg dejen på køl i en frysepose i 30 min.

2

Udrulning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme. Rul dejen ud i ½ cm tykkelse udstik de ønskede figurer. Læg figurerne på en plade med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 10-12 min.

3

Pynt

Pynt de afkølede figurer med dekorationsglasur og krymmel.

Næringsindhold til opskriften Honningkager pyntet med glasur

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 942 kJ
225 kcal
1470 kJ
351 kcal
Fedt 7.02 g 10.98 g
Kulhydrat 36.62 g 57.22 g
Protein 3.25 g 5.08 g