Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Honningkager pyntet med glasur

Honningkager hører julen til, og du kan udstikke dejen præcis som du vil. Lav f.eks. fine snemænd pyntet med hvid glasur eller juletræer med grøn glasur.

about 25 - 35 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Honningkager pyntet med glasur

Honningkagedej:

300 g honning
225 g brun farin
225 g smør
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2 æg str. M/L
775 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin

Pynt:

Dr. Oetker Pynteglasur , rød og grøn
Dr. Oetker Black & Gold

Tilberedning

Tilberedning

1

Honningkagedej

Varm honning, brun farin og smør op i en gryde. Tilsæt natron og brunt bagepulver. Massen bobler op. Sæt på køl i ca. 15 min. Bland herefter æg, mel, vaniljeekstrakt og appelsinskal i massen og ælt dejen sammen. Læg dejen på køl i en frysepose i 30 min.

2

Udrulning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme. Rul dejen ud i ½ cm tykkelse udstik de ønskede figurer. Læg figurerne på en plade med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 10-12 min.

3

Pynt

Pynt de afkølede figurer med dekorationsglasur og krymmel.