Hurtige kanelsnegle

(0)
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne opskrift på kanelsnegle med remonce og creme. Dejen behøver ikke at hæve, så du kan hurtigt og nemt have lækre snegle klar!

15 stk.

nem 45 Minutter

Kanelsnegle laves normalt af en gærdej der skal hæve af to omgange, så det kan nemt tage nogle timer at lave kanelsnegle. Denne opskrift kræver ingen hævetid, så du kan hurtigt have kanelsneglene klar. Kanelsneglene er fyldt med både remonce og vaniljecreme og pyntet med hvid glasur.

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hurtige kanelsnegle

Redskaber:

standmixer
bradepande; 25 x 35 cm

Vaniljecreme:

1 brev Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme
4 dl mælk

Bløddej:

450 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Pizzagær
½ tsk. groft salt
1 tsk. stødt kardemomme
2 spsk. sukker
1 æg str. M/L
2 dl mælk
75 g blødt smør

Kanelremonce:

150 g blødt smør
75 g brun farin
50 g rørsukker
3 spsk. stødt kanel

Glasur:

100 g flormelis
ca. 1 spsk. kogende vand

Tilberedning

Tilberedning

1

Vaniljecreme

Bland posens indhold med mælk. Pisk med piskeris i ca. 1 minut. Sæt vaniljecremen på køl i ca. 20 minutter. Imens laves dejen.

2

Bløddej

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme. 

Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en skål. Tilsæt æg, mælk og det bløde smør. Ælt dejen i ca. 10 minutter i en standmixer, til den er blød og smidig. Lad dejen hvile i skålen i 5-10 minutter. Så trækker den sig ikke sammen, når den rulles ud.


Den lange æltetid er vigtig for at aktivere glutnet i melet, hvilket påvirker brødets struktur. Det er helt klart nemmest at ælte dejen på en standmixer, når den skal æltes i så lang tid. Alternativt så kan man prøve at ælte dejen med en kombination af en håndmixer med dejkroge og håndkraft.

3

Kanelremonce

Rør alle ingredienserne til remoncen sammen til en ensartet masse.

4

Formning og afbagning

Rul dejen ud på et let meldrysset bord til en firkant på ca. 50x36 cm. Flyt på dejen af og til og drys med lidt mel, så den ikke klistrer fast til bordet. 

Fordel kanelremoncen over hele dejen, helt ud til kanten. Fordel vaniljecreme i et jævnt ovenpå remoncen. Rul dejen sammen til en roulade med en længde på 36 cm. Skær dejen ud i 15 skiver og fordel dem jævnt i bradepanden. 

Bag kanelsneglene i ca. 40 minutter i nederste tredjedel af ovnen. 

Lad kanelsneglende køle af.

Bagetid: ca. 40 minutter

5

Glasur

Rør flormelis og kogende vand sammen til en jævn glasur. Pynt de afkølede kanelsnegle med glasuren.

Tips

Du kan erstatte rørsukker med almindeligt sukker.

Kanelsneglene er fryseegnede i op til 3 måneder uden glasur.


Hvis muligt så brug hvedemel med et proteinindhold på 12 g pr. 100 g, dette gør at kanelsneglene får en bedre struktur og dejen bliver mere smidig når den bliver æltet længe. Du kan se på pakken med mel hvor meget protein der er pr. 100 g.

Næringsindhold til opskriften Hurtige kanelsnegle

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1444 kJ
345 kcal
1214 kJ
290 kcal
Fedt 13.16 g 11.06 g
Kulhydrat 43.96 g 36.94 g
Protein 5.75 g 4.83 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Dit samtykke omfatter også udtrykkeligt en mulig dataoverførsel til USA i henhold til artikel 49 i GDPR. Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger, her kan du også finde flere oplysninger om dataoverførsler til teknologiudbydere og partnere i USA.  Du kan til enhver tid skifte mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Vi bruger også teknologiudbydere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.

 

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Vi samarbejder også med partnere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.
 

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: