Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hyldeblomstdrik med ingefær

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En skøn, læskende drik på en varm sommerdag, med et ekstra kick af den velgørende kinesiske lægeurt ingefær.

1500 - 2000 ml

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hyldeblomstdrik med ingefær

Hyldeblomstdrik:

2 citroner , ubehandlet
1 røde grape , ubehandlet
40 blomstrende hyldeblomstskærme
1 ½ l kogende vand
2 breve Dr. Oetker Citronsyre eller vinsyre
1 kg sukker
2 kanelstænger
½ tsk. stødt ingefær eller 1 skive frisk ingefær

Tilberedning

Tilberedning

1

Hyldeblomstdrik med ingefær

Vask citroner og grapefrugt og skær dem i tynde skiver. Klip de groveste stilke af hyldeblomstskærmene. Læg citroner, grapefugt og hyldeblomstskærme i en stor skål og hæld kogende vand over. Tilsæt citronsyre eller vinsyre samt sukker, kanelstænger og ingefær. Rør til sukkeret og citronsyren er opløst.

Dæk skålen og lad den stå køligt og trække i 4-6 dage.

Si saften og hæld den på flasker, eller fyld den i poser til nedfrysning. Hvis drikken fryses eller drikkes kort tid efter den er lavet behøver den ingen konservering.

Tips

Bland den koncentrerede saft med koldt eller kogende vand efter smag. Eller prøv at komme en smule af saften i et champagneglas og top op med en mousserende vin, det er en let og dejlig velkomstdrink på en varm sommerdag.


Prøv også vores opskrift på en helt klassisk Hyldeblomstdrik eller en sød og frisk Rabarbersaft med vanilje.

Næringsindhold til opskriften Hyldeblomstdrik med ingefær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 13 kJ
3 kcal
611 kJ
146 kcal
Fedt 0.00 g 0.08 g
Kulhydrat 0.69 g 34.60 g
Protein 0.00 g 0.10 g