Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Rabarbersaft med vanilje

(0)
3 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmelavet rabarbersaft er indbegrebet af sol og sommer. Servér den fortyndet med lidt vand, eller prøv at blande den med danskvand eller mousserende vin.

1000 - 1400 ml

nem 40 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Rabarbersaft med vanilje

Redskaber:

si
flaske

Rabarbersaft med vanilje:

500 g rabarber , frisk eller frossen skåret i grove stykker
250 g sukker
1 l vand
½ tsk. Dr. Oetker Citronsyre
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Tilberedning

Tilberedning

1

Rabarbersaft med vanilje

Kom rabarber, sukker, vand, citronsyre og vaniljepasta i en gryde og bring det i kog under låg (det kan godt tage lidt tid, før det koger især, hvis der bruges frosne rabarber). Lad derefter saften koge i ca. 8 minutter. 


Stil saften i køleskabet natten over, så smagen fra rabarberne kan trække ud i saften.

Hæld saften gennem en si, lad den gerne stå og dryppe af i lidt tid, så mest mulig saft kommer med. Hæld saften på rene, skoldede flasker.

Tips

Fortynd saften let med vand eller danskvand ved servering. Prøv dig frem, så du finder det blandingsforhold, du bedst kan lide. Prøv også at komme lidt saft i et champagneglas og top med champagne eller anden mousserende vin - en lækker og frisk aperitif.

Hvis du ønsker en helt klar saft kan saften hældes igennem en saftpose eller et fugtigt klæde, men så bliver de fine vaniljekorn også siet fra.

Saften kan holde sig 1-2 uger på køl, alternativt kan du også fryse saften ned i fryseposer.


Prøv også vores opskrift på Hyldeblomstdrik med ingefær

Næringsindhold til opskriften Rabarbersaft med vanilje

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 4 kJ
1 kcal
276 kJ
66 kcal
Fedt 0.00 g 0.09 g
Kulhydrat 0.16 g 16.37 g
Protein 0.00 g 0.26 g