Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Julebiscotti

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Få hjemmet til at dufte herligt af jul. Disse lækre julekager gør julen lidt bedre.

20 - 25 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julebiscotti

Dejen:

150 g rørsukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
250 g hvedemel
1 tsk. salt
1 spsk. Dr. Oetker Pebernøddekrydderi
1 pose Dr. Oetker Smuttede Mandler (50 g)
1 bæger Dr. Oetker Ingefær eller 1/2 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (50 g)
50 g grofthakket mørk chokolade
1 æggehvide str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 ˚C traditionel varme.

1

Dejen

Pisk sukker, vaniljesukker og æg skummende hvidt. Bland mel, salt, pebernødkrydderi, mandler, appelsinskal og chokolade. Rør det hele sammen med æggeblandingen. Kom lidt vand ved, hvis dejen er for tør.


Ælt dejen sammen, og del den i to. Tril til to stænger, som trykkes let flade, så de er ca. 7 cm brede og 3 cm høje. Læg stængerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og pensl dem med æggehvide.


Bag stængerne i ca. 18-20 min.



Tag bagepladen ud af ovnen og skru varmen ned på 125 ˚C traditionel varme. Lad kagerne (stængerne) afkøle en anelse. Skær kagerne i skiver på skrå, og bag dem i ca. 20-25 minutter, til de er sprøde og tørre.


Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse

Tip

Dyp kagerne i smeltet, mørk chokolade. Det ser flot ud og smager forrygende. 


I dejen kan der tilsættes fx. sukat eller cocktailbær i stedet for chokolade.

Næringsindhold til opskriften Julebiscotti

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 498kJ
119kcal
1424kJ
340kcal
Fedt 2.74g 7.83g
Kulhydrat 20.49g 58.54g
Protein 2.68g 7.65g