Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Julebiscotti

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Få hjemmet til at dufte herligt af jul. Disse lækre julekager gør julen lidt bedre.

20 - 25 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julebiscotti

Dejen:

150 g rørsukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
250 g hvedemel
1 tsk. salt
1 spsk. Dr. Oetker Pebernøddekrydderi
1 pose Dr. Oetker Smuttede Mandler (50 g)
1 bæger Dr. Oetker Ingefær eller 1/2 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (50 g)
50 g grofthakket mørk chokolade
1 æggehvide str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 ˚C traditionel varme.

1

Dejen

Pisk sukker, vaniljesukker og æg skummende hvidt. Bland mel, salt, pebernødkrydderi, mandler, appelsinskal og chokolade. Rør det hele sammen med æggeblandingen. Kom lidt vand ved, hvis dejen er for tør.


Ælt dejen sammen, og del den i to. Tril til to stænger, som trykkes let flade, så de er ca. 7 cm brede og 3 cm høje. Læg stængerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og pensl dem med æggehvide.


Bag stængerne i ca. 18-20 min.



Tag bagepladen ud af ovnen og skru varmen ned på 125 ˚C traditionel varme. Lad kagerne (stængerne) afkøle en anelse. Skær kagerne i skiver på skrå, og bag dem i ca. 20-25 minutter, til de er sprøde og tørre.


Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse

Tip

Dyp kagerne i smeltet, mørk chokolade. Det ser flot ud og smager forrygende. 


I dejen kan der tilsættes fx. sukat eller cocktailbær i stedet for chokolade.

Næringsindhold til opskriften Julebiscotti

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 498 kJ
119 kcal
1424 kJ
340 kcal
Fedt 2.74 g 7.83 g
Kulhydrat 20.49 g 58.54 g
Protein 2.68 g 7.65 g