Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Julekrydderkage med appelsin og chokolade

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne julekrydderkage smager lækkert af choko-orange. Den er tilsat brunt bagepulver, der giver den en dejlig krydret smag, perfekt i den søde juletid.

12 - 16 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julekrydderkage med appelsin og chokolade

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 22 cm

Kagedej:

200 g blødt smør
200 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
4 æg str. M/L
200 g hvedemel
3 tsk. Dr. Oetker Brunt Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Korender (75 g)
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)
Download til opskrift

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

1

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljeekstrakt sammen i en skål, til det er lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1-2 minutter for hvert æg, så dejen bliver let og luftig. Bland sigtet hvedemel og brunt bagepulver sammen og rør det i blandingen lidt efter lidt. Vend herefter korender, appelsinskal, hakkede mandler og chocolate chips i dejen.



Kom dejen i en smurt springform (ø 22 cm) med bagepapir i bunden, glat overfladen ud og drys med mandelflager.


Bag kagen 50-60 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.


Lad kagen hvile 10 minutter inden den tages ud af formen. Lad den derefter afkøle helt på en bagerist.

Tip

Pynt din julekrydderkage med en "skyline" af små honningkagehuse sat fast med Dr. Oetker Bagelim. Du kan printe skabelonen på honningkagehus.dk eller her i opskriften.

Næringsindhold til opskriften Julekrydderkage med appelsin og chokolade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1495 kJ
357 kcal
1679 kJ
401 kcal
Fedt 19.81 g 22.26 g
Kulhydrat 38.18 g 42.90 g
Protein 5.60 g 6.29 g