Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Karamel-is med skildpadder

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Opskrift på cremet karamel-is med mini skildpadder og bourbon vanilje. En hjemmelavet is der gemmer på små stykker af chokolade og karamel.

750 - 850 ml

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Karamel-is med skildpadder

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Skildpaddeis:

2 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
3 tsk. Dr. Oetker Romaroma
1 pakke Toms mini Skildpadder
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Pynt:

Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
Toms mini Skildpadder

Tilberedning

Tilberedning

1

Skildpaddeis

Hæld letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet fra et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix og pisk kort blandingen med en håndmixer ved lav hastighed. Pisk derefter ved højeste hastighed i 3 minutter til massen er tyk og luftig. Rør Romaroma i ismassen. 


Skær mini skildpadder ud i grove stykker og rør dem i ismassen.


Hæld isen i en fryseegnet beholde eller portionsglas, sprøjt lidt Toffee Dessertsauce over toppen af isen og sæt den derefter i fryseren i mindst 4 timer.

2

Pynt

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Pynt isen med Toffee Dessertsauce og mini skildpadder.

Næringsindhold til opskriften Karamel-is med skildpadder

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 8 kJ
2 kcal
976 kJ
233 kcal
Fedt 0.08 g 7.87 g
Kulhydrat 0.36 g 36.21 g
Protein 0.03 g 3.46 g