Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Karamel-is med skildpadder

Opskrift på cremet karamel-is med mini skildpadder og bourbon vanilje. En hjemmelavet is der gemmer på små stykker af chokolade og karamel.

750 - 850 ml

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Karamel-is med skildpadder

Is:

2,5 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
3 tsk. Dr. Oetker Romaroma
1 pakke Toms mini Skildpadder

Pynt:

Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
Toms mini Skildpadder

Tilberedning

Tilberedning

1

Is

Hæld 2,5 dl letmælk i en stor skål. Tilsæt et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen. Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter.

Pisk Romaroma i massen. Skær mini skildpadder ud i grove stykker og rør dem i ismassen.

Hæld isen i en fryseegnet beholder. Sæt isen i fryseren i min. 4 timer.

2

Pynt

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Pynt isen med dessertsauce og mini skildpadder.

Næringsindhold til opskriften Karamel-is med skildpadder

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 13kJ
3kcal
1231kJ
294kcal
Fedt 0.08g 7.95g
Kulhydrat 0.52g 51.59g
Protein 0.03g 2.78g