Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Karamelbudding med mandelkrokant

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækker budding med sprød mandelkrokant. Hvis det bare skal være en super nem karamelbudding så undlad krokanten, men det er nu lækkert med lidt sprødt til!

6 - 8 portioner

for let øvede 40 Minutter without_eggs Uden æg iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Karamelbudding med mandelkrokant

Karamelbudding:

ca. 8 spsk. Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
1 brev Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 g sukker
1 l letmælk
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt

Mandelkrokant:

170 g sukker
70 g Dr. Oetker Mandelsplitter
1 knsp. salt

Tilberedning

Tilberedning

1

Karamelbudding

Kom ca. 1 spsk. Toffe Dessertsauce i hvert serveringsglas, sæt dem til side.



Hæld brevets indhold i en skål og bland det med sukkeret. Tilsæt 2 dl mælk og rør blandingen til en jævning.




Bring resten af mælken (8 dl) i kog. Tag gryden af varmen og rør jævningen i. Tilsæt Naturlig Karamelekstrakt. Kog derefter buddingen op under kraftig omrøring i mindst 1 minut. 


Fordel buddingen i glassene og sæt dem til afkøling i køleskab til de er helt kolde, ca. 4 timer.

2

Mandelkrokant

Rist mandlerne på en pande ved middelhøj varme, indtil mandlerne er let gyldne.

Smelt sukker til karamel i en lille gryde. Når karamellen har en flot mørk farve tilsættes salt og de ristede mandelsplitter. Pas på det ikke bliver for brændt. Det hele vendes hurtigt sammen og tages af varmen. Hæld straks karamellen ud på et stykke bagepapir og lad det køle helt af.

Hak den kolde krokanten i mindre stykker med en savtakket brødkniv. Drys lidt krokant på hver portion lige inden servering.

Tips

For en smag af saltkaramel kan du røre Toffee Dessertsauce med lidt fint salt eller flagesalt inden du kommer det i dessertglassene. Du kan også prøve at komme 1 knsp. salt i selve buddingen.

Hvis du vil have ekstra wow-faktor på pynten, kan du hælde lidt af karamellen (inden der tilføjes mandler) ud på et stykke bagepapir. Løft bagepapiret op og lad det flyde tyndt ud, arbejd hurtigt og pas på fingrene! Lad karamellen køle helt af og bræk den i mindre stykker. Pynt desserterne med karamelflagerne lige inden servering.

Find alle vores bedste tips, tricks og opskrifter på budding

Næringsindhold til opskriften Karamelbudding med mandelkrokant

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1604 kJ
383 kcal
724 kJ
173 kcal
Fedt 8.36 g 3.77 g
Kulhydrat 68.49 g 30.85 g
Protein 7.40 g 3.33 g