Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Karameltrøffel med Fudge Chunks

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne lækre juleopskrift får julestemningen til at sprede sig i hvert et hjem.

18 - 22 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Karameltrøffel med Fudge Chunks

Trøffel:

300 g lys chokolade
1 dåse Nestlé® sødet kondenseret mælk (380-400 g)
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
85 g mini karameltern
1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Trøffel

Hak chokoladen fint.

Kom den kondenserede mælk i gryden og bring den langsomt i kog under konstant omrøring. Kog et par minutter og tag gryden af varmen.

2

Kom karamelekstrakt i massen og rør derefter hakket chokolade, Fudge Chunks og mandelsplitter i. Kom massen i formen. Glat overfladen med en ske eller paletkniv. Stil trøflen i køleskabet i mindst 24 timer.

Skær trøflen i firkanter ca. 3 x 3 cm. Opbevar trøflerne i køleskabet, i en lufttæt beholder.

Tip

Mandelsplitter kan erstattes med Dr. Oetker Hasselnøddeflager. Til sidst kan trøflerne også vendes i kakao.

Næringsindhold til opskriften Karameltrøffel med Fudge Chunks

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 745 kJ
178 kcal
1775 kJ
424 kcal
Fedt 7.93 g 18.87 g
Kulhydrat 23.54 g 56.05 g
Protein 2.78 g 6.62 g