Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Karameltrøffel med Fudge Chunks

Denne lækre juleopskrift får julestemningen til at sprede sig i hvert et hjem.

18 - 22 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Karameltrøffel med Fudge Chunks

Trøffel:

300 g lys chokolade
1 dåse Nestlé® sødet kondenseret mælk (380-400 g)
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
85 g mini karameltern
1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Trøffel

Hak chokoladen fint.

Kom den kondenserede mælk i gryden og bring den langsomt i kog under konstant omrøring. Kog et par minutter og tag gryden af varmen.

2

Kom karamelekstrakt i massen og rør derefter hakket chokolade, Fudge Chunks og mandelsplitter i. Kom massen i formen. Glat overfladen med en ske eller paletkniv. Stil trøflen i køleskabet i mindst 24 timer.

Skær trøflen i firkanter ca. 3 x 3 cm. Opbevar trøflerne i køleskabet, i en lufttæt beholder.

Tip

Mandelsplitter kan erstattes med Dr. Oetker Hasselnøddeflager. Til sidst kan trøflerne også vendes i kakao.

Næringsindhold til opskriften Karameltrøffel med Fudge Chunks

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 745kJ
178kcal
1775kJ
424kcal
Fedt 7.93g 18.87g
Kulhydrat 23.54g 56.05g
Protein 2.78g 6.62g