Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dejen sammen til den har samlet sig og er glat. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min.
Tænd ovnen på 180 ˚C traditionel varme.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 3 mm. Udstik dejen og læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag småkagerne midt i ovnen i ca. 10 min. til de er let gyldne i kanten og ovenpå. Afkøl kagerne i 5 minutter og flyt dem herefter over på en bagerist.
Placering i ovnen: midt i ovnen
Bagetid: about 10 - 12 Minutes
Temperatur over- og undervarme: 180 °C
Del kokosmelet i 4 små skåle og tilsæt en smule konditorfarve. En farve i hver skål. Rør sammen indtil kokosmelet er let farvet.
Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt vand. Rør det sammen til en ensartet glasur.
Fordel glasuren på kanin småkagerne og drys farvet kokosmel henover.
Halvér Raffaello®-kuglerne og sæt dem på småkagerne med lidt glasur så de ligner kaninens hale.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :55 minutter20 - 25 stk.