Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Krydderkage med æbler & dadler

Denne opskrift på lækker krydderkage er helt perfekt til den dejlige juletid.

14 - 16 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krydderkage med æbler & dadler

Sandkageform; 10 x 30 cm:

Kagedej:

250 g blødt smør
250 g sukker
3 æg str. M/L
300 g hvedemel
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2,5 dl mælk
1 æble (stort)
100 g dadler uden sten (saftige)
50 g valnødder

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og rør den sammen med mælk. Skær æblet i små tern, og hak dadlerne og valnødder groft. Rør herefter æbletern, dadler og valnødder i dejen. Kom dejen i en smurt sandkageform.

Bag kagen midt i ovnen i 60-75 minutter.

Lad kagen køle helt af inden servering. Krydderkagen holder sig fint i en lukket pose op til 5 dage.

TIP

Kagen er fryseegnet.

Næringsindhold til opskriften Krydderkage med æbler & dadler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1344kJ
321kcal
1545kJ
369kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 37.08g 42.62g
Protein 0g 0g