Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Krydderkage med æbler & dadler

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En rigtig lækker krydderkage går man aldrig galt i byen med. Denne er bagt med dadler, valnødder og varme krydderier - perfekt i både efteråret og til jul.

14 - 16 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krydderkage med æbler & dadler

Redskaber:

håndmixer
sandkageform; 10 x 30 cm

Krydderkagedej:

250 g blødt smør
250 g sukker
3 æg str. M/L
300 g hvedemel
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2 ½ dl mælk
1 æble (stort)
100 g dadler uden sten (saftige)
1 pose Dr. Oetker Valnødder (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Krydderkagedej

Pisk smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og rør den sammen med mælk. 


Skær æblet i små tern, og hak dadler og valnødder groft. Rør æbletern, dadler og valnødder i dejen. Kom dejen i en smurt sandkageform (10 x 30 cm). 


Bag kagen midt i ovnen i 60-75 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.

Lad kagen køle helt af inden servering. 

Tips

Krydderkagen holder sig fint i en lukket pose op til 5 dage, men hvis du ikke kan nå at spise den så er den også fryseegnet.

Næringsindhold til opskriften Krydderkage med æbler & dadler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1348 kJ
322 kcal
1549 kJ
370 kcal
Fedt 17.62 g 20.25 g
Kulhydrat 36.68 g 42.16 g
Protein 4.49 g 5.16 g