Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Krydderkage med æbler & dadler

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En rigtig lækker krydderkage går man aldrig galt i byen med. Denne er bagt med dadler, valnødder og varme krydderier - perfekt i både efteråret og til jul.

14 - 16 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krydderkage med æbler & dadler

Redskaber:

håndmixer
sandkageform; 10 x 30 cm

Krydderkagedej:

250 g blødt smør
250 g sukker
3 æg str. M/L
300 g hvedemel
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2 ½ dl mælk
1 æble (stort)
100 g dadler uden sten (saftige)
1 pose Dr. Oetker Valnødder (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Krydderkagedej

Pisk smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og rør den sammen med mælk. 


Skær æblet i små tern, og hak dadler og valnødder groft. Rør æbletern, dadler og valnødder i dejen. Kom dejen i en smurt sandkageform (10 x 30 cm). 


Bag kagen midt i ovnen i 60-75 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.

Lad kagen køle helt af inden servering. 

Tips

Krydderkagen holder sig fint i en lukket pose op til 5 dage, men hvis du ikke kan nå at spise den så er den også fryseegnet.

Næringsindhold til opskriften Krydderkage med æbler & dadler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1348 kJ
322 kcal
1549 kJ
370 kcal
Fedt 17.62 g 20.25 g
Kulhydrat 36.68 g 42.16 g
Protein 4.49 g 5.16 g