Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Krydderkage med æbler & dadler

En rigtig lækker krydderkage går man aldrig galt i byen med. Denne er bagt med dadler, valnødder og varme krydderier - helt perfekt i den dejlige juletid.

14 - 16 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krydderkage med æbler & dadler

Sandkageform; 10 x 30 cm:

Kagedej:

250 g blødt smør
250 g sukker
3 æg str. M/L
300 g hvedemel
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2,5 dl mælk
1 æble (stort)
100 g dadler uden sten (saftige)
1 pose Dr. Oetker Valnødder (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og rør den sammen med mælk. Skær æblet i små tern, og hak dadlerne og valnødder groft. Rør herefter æbletern, dadler og valnødder i dejen. Kom dejen i en smurt sandkageform.


Bag kagen midt i ovnen i 60-75 min.


Lad kagen køle helt af inden servering. Krydderkagen holder sig fint i en lukket pose op til 5 dage.

Tip

Kagen er fryseegnet.

Næringsindhold til opskriften Krydderkage med æbler & dadler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1352kJ
323kcal
1553kJ
371kcal
Fedt 17.62g 20.25g
Kulhydrat 36.66g 42.14g
Protein 4.49g 5.16g