Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Krydderkage med karamelglasur

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En nem kage med en dejlig krydret smag og toppet med en sød karamelglasur.

10 - 12 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krydderkage med karamelglasur

Redskaber:

sandkageform; 14 x 25 cm

Krydderkagedej:

1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
250 g hvedemel
150 g mørk muscovadosukker
3 tsk. Dr. Oetker Brunt Bagepulver
¼ tsk. salt
150 g smeltet smør
1 ½ dl kærnemælk
2 æg str. M/L

Karamelglasur:

125 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
½ tsk. stødt ingefær
ca. 1 ½ spsk. kogende vand

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Krydderkagedej

Bland hasselnøddeflager, hvedemel, muscovadosukker, brunt bagepulver og salt i en skål for sig.


Bland smeltet smør, kærnemælk og æg og pisk til blandingen er ensartet. Lav en fordybning i melblandingen og tilsæt æggeblandingen. Rør kort til dejen akkurat er blandet. Røres for meget vil kagen blive kompakt.


Hæld dejen i en smurt sandkageform (14 x 25 cm) og bag kagen i 40-45 minutter. Kagen skal være hævet, gylden og gennembagt. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle af.

2

Karamelglasur

Kom flormelis, Naturlig Karamelekstrakt og stødt ingefær i en skål. Tilsæt vand og rør glasuren sammen, juster med vand til den ønskede konsistens opnås. Fordel glasuren jævnt over den afkølede kage.

Næringsindhold til opskriften Krydderkage med karamelglasur

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1377 kJ
329 kcal
1658 kJ
396 kcal
Fedt 15.53 g 18.71 g
Kulhydrat 42.56 g 51.28 g
Protein 4.71 g 5.68 g