Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Krydderkage med karamelglasur

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En nem kage med en dejlig krydret smag og toppet med en sød karamelglasur.

10 - 12 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krydderkage med karamelglasur

Redskaber:

sandkageform; 14 x 25 cm

Krydderkagedej:

1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
250 g hvedemel
150 g mørk muscovadosukker
3 tsk. Dr. Oetker Brunt Bagepulver
¼ tsk. salt
150 g smeltet smør
1 ½ dl kærnemælk
2 æg str. M/L

Karamelglasur:

125 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
½ tsk. stødt ingefær
ca. 1 ½ spsk. kogende vand

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Krydderkagedej

Bland hasselnøddeflager, hvedemel, muscovadosukker, brunt bagepulver og salt i en skål for sig.


Bland smeltet smør, kærnemælk og æg og pisk til blandingen er ensartet. Lav en fordybning i melblandingen og tilsæt æggeblandingen. Rør kort til dejen akkurat er blandet. Røres for meget vil kagen blive kompakt.


Hæld dejen i en smurt sandkageform (14 x 25 cm) og bag kagen i 40-45 minutter. Kagen skal være hævet, gylden og gennembagt. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle af.

2

Karamelglasur

Kom flormelis, Naturlig Karamelekstrakt og stødt ingefær i en skål. Tilsæt vand og rør glasuren sammen, juster med vand til den ønskede konsistens opnås. Fordel glasuren jævnt over den afkølede kage.

Næringsindhold til opskriften Krydderkage med karamelglasur

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1377 kJ
329 kcal
1658 kJ
396 kcal
Fedt 15.53 g 18.71 g
Kulhydrat 42.56 g 51.28 g
Protein 4.71 g 5.68 g