Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Lav flot regnbue frosting til cupcakes

Med indfarvet frosting kan du lave den flotteste regnbue topping. Læs her hvordan.

about 12 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lav flot regnbue frosting til cupcakes

Basis creamcheese-frosting:

320 g flormelis
50 g blødt smør
125 g flødeost
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Gul Konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

1

Basis creamcheese-frosting

Bland flormelis, smør og flødeost i en skål. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed og dernæst ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis creamcheese frostingen er for tynd kan mere flormelis tilsættes.

2

Indfarv frostingen

Fordel frostingen i 4 ligestore portioner, og indfarv hver portion i de farver du ønsker.

3

Læg et stykke husholdningsfilm på bordet. Fordel frostingen i striber af hver sin farve på husholdningsfilmen.

4

Rul husholdningsfilmen sammen til en rulle som vist på billedet.

5

Luk enderne af rullen sammen og klip hul i den ene ende.

6

Fordel regnbue-topping

Læg rullen af husholdningsfilm ned i en sprøjtepose med stjernetylle.

7

Fordel frostingen som fine regnbue toppe på dine muffins.

Tips

Interesseret i flere opskrifter på frostings eller icings? Så klik her og læs vores opskrifter på royal icing og frostings i flere smagsvarianter.

Vores bedste tips til lækker og luftig frosting har vi samlet her >>

Næringsindhold til opskriften Lav flot regnbue frosting til cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 733kJ
175kcal
1746kJ
417kcal
Fedt 6.76g 16.10g
Kulhydrat 27.25g 64.88g
Protein 1.18g 2.81g