Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Lemon cookies - uden gluten

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Sprøde cookies med smag af citron, et sikkert hit hos store og små - og så er de bagt helt uden gluten.

25 - 30 stk.

nem 60 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lemon cookies - uden gluten

Redskaber:

håndmixer

Cookie-dejen:

½ tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
200 g sukker
125 g blødt smør
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 æg str. M/L
125 g rismel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
100 g finthakket hvid chokolade

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

1

Cookie-dejen

Kom Vanilla Paste, sukker, smør og citronekstrakt i en skål og pisk blandingen godt. Tilsæt ægget og pisk det i. Rør rismel og bagepulver sammen i en skål og sigt det i dejen sammen med mandelmel og hakkede mandler. Rør det sammen. Tilsæt chokoladen og rør til den er fordelt i dejen.


Brug to skeer til at sætte dejen i kugler på en bageplade beklædt med bagepapir. Lav god afstand, da dejen flyder en del ud, tryk kagerne en anelse flade. Fordel gerne kagerne på to til tre bageplader.



Bag kagerne i 15-18 minutter. Afkøl kagerne et par minutter på bagepladen. Flyt dem herefter over på en rist og lad dem afkøle helt.

Næringsindhold til opskriften Lemon cookies - uden gluten

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 595 kJ
142 kcal
2047 kJ
489 kcal
Fedt 8.37 g 28.85 g
Kulhydrat 13.85 g 47.75 g
Protein 1.91 g 6.59 g