Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mandel-appelsin-muffins

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre muffins med en frisk smag af appelsin og lidt bid fra mandler. De er nemme at lave og smager skønt!

12 - 15 stk.

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandel-appelsin-muffins

Redskaber:

håndmixer
muffinforme

Appelsinmuffins:

150 g blødt smør
175 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
2 æg str. M/L
175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
Revet skal fra ½ ubehandlet appelsin
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler
¾ dl mælk
¾ dl friskpresset appelsinsaft

Pynt:

1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Appelsinmuffins

Pisk smør, sukker og vaniljearoma sammen i en skål. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og rør derefter appelsinskal og hakkede mandler i. Tilsæt mælk og appelsinsaft og rør dejen sammen.

2

Pynt og afbagning

Fordel dejen i muffinformene og drys med mandelsplitter.


Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagerne let på en bagerist, men servér dem gerne imens de stadig er lune.

Tip

Næringsindhold til opskriften Mandel-appelsin-muffins

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1063 kJ
254 kcal
1541 kJ
368 kcal
Fedt 14.26 g 20.67 g
Kulhydrat 22.57 g 32.71 g
Protein 4.45 g 6.45 g