til opskriften Marcipanstykker med appelsin
1 bæger | Dr. Oetker Appelsinskal (100 g) |
0,25 dl | appelsinlikør |
250 g | marcipan |
100 g | nougat |
200 g | smeltet mørk chokolade |
Dr. Oetker Silver krymmel |
Ælt marcipanen med appelsinskal og likør, og tril to lange pølser. Tryk dem en anelse flade, og læg dem sammen som en sandwich med nougat imellem. Skær konfekten i små stykker.
Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad og overtræk den marcipanstykkerne. Dekorér med krymmel inden chokoladen størkner.
Opbevar marcipanstykkerne i en tætlukket beholder i køleskabet.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
632kJ 151kcal |
1855kJ 443kcal |
Fedt | 6.07g | 17.84g |
Kulhydrat | 22.20g | 65.29g |
Protein | 1.61g | 4.74g |