Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Marcipanstykker med appelsin

Er du også vild med marcipan og appelsin? Disse stykker smager skønt og er nemme at lave. Servér dem som konfekt eller medbring dem som værtindegave.

20 - 24 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marcipanstykker med appelsin

Marcipanstykker:

1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
0,25 dl appelsinlikør
250 g marcipan
100 g nougat

Overtræk og pynt:

200 g smeltet mørk chokolade
Dr. Oetker Silver krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Marcipanstykker

Ælt marcipanen med appelsinskal og likør, og tril to lange pølser. Tryk dem en anelse flade, og læg dem sammen som en sandwich med nougat imellem. Skær konfekten i små stykker.

2

Overtræk og pynt

Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad og overtræk den marcipanstykkerne. Dekorér med krymmel inden chokoladen størkner.


Opbevar marcipanstykkerne i en tætlukket beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Marcipanstykker med appelsin

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 632kJ
151kcal
1855kJ
443kcal
Fedt 6.07g 17.84g
Kulhydrat 22.20g 65.29g
Protein 1.61g 4.74g