Marengsreder på to måder

(0)
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv en klassisk marengsrede eller en variation af 'pavlova' fyldt med chokolademousse. Marengsbunde er perfekte toppet med is, creme eller friske bær.

4 portioner

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengsreder på to måder

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl; ø 8 mm

1. Klassiske marengsreder "fuglereder":

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand (0,75 dl)

2. Marengsreder med chokolade:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand (0,75 dl)
Dr. Oetker Choco Sauce

Fyld til marengsreder: chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk

Pynt: marengsreder:

Dr. Oetker Mandelsplitter
friske bær
mynteblade
marengskys

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft


Det er vigtigt at alle redkaberne er rene og fri for fedt, da det ellers kan påvirke resultatet af marengsen.

1

1. Klassiske marengsreder "fuglereder"

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand.Pisk med en håndmixer, først kort tid på laveste hastighed og derefter på høj hastighed i 3 min.

Tip: brug meget gerne et minutur til at måle tiden for at sikre, at der piskes længe nok.

Marengsen er klar til brug, når den er luftig og stiv. Kom marengsmassen over i en sprøjtepose med stjernetyl. 

Beklæd en bageplade med bagepapir. For at alle bundene opnår samme størrelse, kan der med fordel tegnes lige store cirkler bag på bagepapiret, ca. ø 8 cm. 


Sprøjt først nederste lag af marengsmassen ud på bagepapiret. På hver bund sprøjtes marengsmassen ude ved kanten i to cirkler oven på hinanden.

Bag marengsbundene 75-90 min. i ovnen.

2

2. Marengsreder med chokolade

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand.Pisk med en håndmixer, først kort tid på laveste hastighed og derefter på høj hastighed i 3 min.

Tip: brug meget gerne et minutur til at måle tiden for at sikre, at der piskes længe nok.

Marengsen er klar til brug, når den er luftig og stiv. 
Kom ca. 2 spsk Choco dessertsauce i marengsmassen og vend det forsigtigt i til massen er marmoreret.

Beklæd en bageplade med bagepapir. For at alle bundene opnår samme størrelse, kan der med fordel tegnes lige store cirkler bag på bagepapiret. Sæt marengsmassen i fire lige store portioner på bagepladen. Lav en fordybning i hver marengsrede med bagsiden af en ske. 


Se denne video for at få en idé om, hvordan marengsrederne formes: https://www.youtube.com/watch?v=E9VWCfTiWlo. 

Bag marengsbundene 75-90 min. i ovnen.

3

Fyld til marengsreder: chokolademousse

Pisk posens indhold sammen med mælk med en håndmixer på højeste hastighed i 3 min. Hæld chokolademoussen i en skål. Sæt den i køleskabet i mindst 1 time inden brug.

4

Pynt

Rist mandelsplitterne gyldne på en pande.


Tilføj ca. to skefulde chokolademousse til hver marengsrede. Pynt med friske bær efter eget valg samt marengskys. Drys med de ristede mandelsplitter og tilføj eventuelt nogle mynteblade hvis ønsket.

Tips & Tricks

Marengsbunde kan med fordel laves dagen inden, at de skal serveres. Opbevar dem da i en luftæt beholder.

Lav dine egne marengskys til at pynte med ud af eventuelle marengsrester.

Næringsindhold til opskriften Marengsreder på to måder

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2068 kJ
494 kcal
373 kJ
89 kcal
Fedt 3.90 g 0.70 g
Kulhydrat 104.85 g 18.93 g
Protein 8.70 g 1.57 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: