Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Marengsreder på to måder

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv en klassisk marengsrede eller en variation af 'pavlova' fyldt med chokolademousse. Marengsbunde er perfekte toppet med is, creme eller friske bær.

4 portioner

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengsreder på to måder

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl; ø 8 mm

1. Klassiske marengsreder "fuglereder":

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand (0,75 dl)

2. Marengsreder med chokolade:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand (0,75 dl)
Dr. Oetker Choco Sauce

Fyld til marengsreder: chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk

Pynt: marengsreder:

Dr. Oetker Mandelsplitter
friske bær
mynteblade
marengskys

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft


Det er vigtigt at alle redkaberne er rene og fri for fedt, da det ellers kan påvirke resultatet af marengsen.

1

1. Klassiske marengsreder "fuglereder"

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand.Pisk med en håndmixer, først kort tid på laveste hastighed og derefter på høj hastighed i 3 min.

Tip: brug meget gerne et minutur til at måle tiden for at sikre, at der piskes længe nok.

Marengsen er klar til brug, når den er luftig og stiv. Kom marengsmassen over i en sprøjtepose med stjernetyl. 

Beklæd en bageplade med bagepapir. For at alle bundene opnår samme størrelse, kan der med fordel tegnes lige store cirkler bag på bagepapiret, ca. ø 8 cm. 


Sprøjt først nederste lag af marengsmassen ud på bagepapiret. På hver bund sprøjtes marengsmassen ude ved kanten i to cirkler oven på hinanden.

Bag marengsbundene 75-90 min. i ovnen.

2

2. Marengsreder med chokolade

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand.Pisk med en håndmixer, først kort tid på laveste hastighed og derefter på høj hastighed i 3 min.

Tip: brug meget gerne et minutur til at måle tiden for at sikre, at der piskes længe nok.

Marengsen er klar til brug, når den er luftig og stiv. 
Kom ca. 2 spsk Choco dessertsauce i marengsmassen og vend det forsigtigt i til massen er marmoreret.

Beklæd en bageplade med bagepapir. For at alle bundene opnår samme størrelse, kan der med fordel tegnes lige store cirkler bag på bagepapiret. Sæt marengsmassen i fire lige store portioner på bagepladen. Lav en fordybning i hver marengsrede med bagsiden af en ske. 


Se denne video for at få en idé om, hvordan marengsrederne formes: https://www.youtube.com/watch?v=E9VWCfTiWlo. 

Bag marengsbundene 75-90 min. i ovnen.

3

Fyld til marengsreder: chokolademousse

Pisk posens indhold sammen med mælk med en håndmixer på højeste hastighed i 3 min. Hæld chokolademoussen i en skål. Sæt den i køleskabet i mindst 1 time inden brug.

4

Pynt

Rist mandelsplitterne gyldne på en pande.


Tilføj ca. to skefulde chokolademousse til hver marengsrede. Pynt med friske bær efter eget valg samt marengskys. Drys med de ristede mandelsplitter og tilføj eventuelt nogle mynteblade hvis ønsket.

Tips & Tricks

Marengsbunde kan med fordel laves dagen inden, at de skal serveres. Opbevar dem da i en luftæt beholder.

Lav dine egne marengskys til at pynte med ud af eventuelle marengsrester.

Næringsindhold til opskriften Marengsreder på to måder

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2068 kJ
494 kcal
373 kJ
89 kcal
Fedt 3.90 g 0.70 g
Kulhydrat 104.85 g 18.93 g
Protein 8.70 g 1.57 g