Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Marengsspøgelser - på to måder | Kreahjørnet

Lav uhyggeligt fine spøgelser af marengs. Her får du to versioner, både med og uden pind.

12 stk.

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengsspøgelser - på to måder | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker rund tyl ø 13 mm
slikkepind i papir eller træ eller papsugerør
pensel

Marengs:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
1 pakke Dr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Dr. Oetker Mandelaroma

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Marengs

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter indtil marengsen er luftig og sej. Kom marengsen i en sprøjtepose med en rund tyl. Sprøjt de to typer spøgelser. Til de første spøgelser, sprøjt en lille dut af marengs på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt pinden fast i marengsen. Sprøjt derefter marengsen i en zig zag bevægelse på bagepladen. Til de andre spøgelser sprøjt små marengstoppe (ca. 3-4 cm i diameter), sprøjt toppen i "etager", sprøjt først en stor top og hiv sprøjteposen lidt op, sprøjt dernæst endnu en top ovenpå den anden. Pynt spøgelserne med Sugar Eyes. 

Bag marengspøgelserne i ovnen i 90 minutter, indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad spøgelserne køle af. 

Bland, i en lille skål, lidt Concentrated Black Colour med lidt Mandelaroma, mal munde på spøgelserne.

Opbevar marengsene i en lufttæt beholder.

Tip

Grunden til at Concentrated Black Colour skal blandes med Mandelaroma er at Mandelaroma består af alkohol og derfor fordamper fra marengsen. På denne måde kan man male med farven på marengs, uden at marengsen bliver blød, som den risikerer at blive hvis man bruger vand.

Næringsindhold til opskriften Marengsspøgelser - på to måder | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 268kJ
64kcal
343kJ
82kcal
Fedt 0.00g 0.00g
Kulhydrat 15.27g 19.33g
Protein 0.66g 0.84g