Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Medaljer

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Super lækre flødeskumskager, som kan varieres i en uendelighed. Pynt flødekagen med lige præcis den krymmel og de bær du ønsker

8 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Medaljer

Mørdej:

1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
150 g flormelis
400 g hvedemel
300 g koldt smør i tern
4 æggeblommer str. M/L

Fyld:

6 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme

Pynt:

200 g flormelis
2 spsk. kogende vand
Dr. Oetker Rød Konditorfarve (evt.)
8 friske bær
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Mørdej

Bland mandelmel, sigtet flormelis og hvedemel sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp. Tilsæt æggeblommer og saml dejen hurtigt. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min.

2

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 4 mm. Udstik et lige antal bunde (ø 8 cm), og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag bundene i midten af ovnen i 10-12 min. til de er gyldenbrune i kanten og ovenpå. Afkøl bundene helt på en bagerist.

3

Fyld

Hæld mælken i en skål. Med et piskeris piskes cremepulveret i mælken. Pisk kagecremen 1 min. og stil den i køleskabet i 20 min. Kom herefter kagecremen i en sprøjtepose med tylle. Sprøjt creme på halvdelen af de afkølede bunde.

4

Pynt

Lav en glasur af flormelis, vand og evt. konditorfarve og fordel den på de resterende mørdejsbunde. Pynt med krymmel inden glasuren størkner. Læg de pyntede bunde oven på cremetoppene. Brug den overskydende kagecreme til at lave en lille roset oven på glasuren og pynt med et friskt bær.

Opbevares i køleskabet inden servering.

Medalje er en flødekage som består af to runde og sprøde mørdejsbunde med kagecreme i midten, glasur på toppen og derefter pyntet med en dut kagecreme, krymmel og et bær.
Flødeskumskagen medalje dukkede op i Danmark i starten af 1900-tallet.

Næringsindhold til opskriften Medaljer

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 3090 kJ
738 kcal
1796 kJ
429 kcal
Fedt 37.65 g 21.89 g
Kulhydrat 91.19 g 53.02 g
Protein 8.70 g 5.06 g