Medaljer

(0)
3 4 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Super lækre flødeskumskager, som kan varieres i en uendelighed. Pynt flødekagen med lige præcis den krymmel og de bær du ønsker

8 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Medaljer

Mørdej:

1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
150 g flormelis
400 g hvedemel
300 g koldt smør i tern
4 æggeblommer str. M/L

Fyld:

6 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme

Pynt:

200 g flormelis
2 spsk. kogende vand
Dr. Oetker Rød Konditorfarve (evt.)
8 friske bær
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Mørdej

Bland mandelmel, sigtet flormelis og hvedemel sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp. Tilsæt æggeblommer og saml dejen hurtigt. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min.

2

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 4 mm. Udstik et lige antal bunde (ø 8 cm), og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag bundene i midten af ovnen i 10-12 min. til de er gyldenbrune i kanten og ovenpå. Afkøl bundene helt på en bagerist.

3

Fyld

Hæld mælken i en skål. Med et piskeris piskes cremepulveret i mælken. Pisk kagecremen 1 min. og stil den i køleskabet i 20 min. Kom herefter kagecremen i en sprøjtepose med tylle. Sprøjt creme på halvdelen af de afkølede bunde.

4

Pynt

Lav en glasur af flormelis, vand og evt. konditorfarve og fordel den på de resterende mørdejsbunde. Pynt med krymmel inden glasuren størkner. Læg de pyntede bunde oven på cremetoppene. Brug den overskydende kagecreme til at lave en lille roset oven på glasuren og pynt med et friskt bær.

Opbevares i køleskabet inden servering.

Medalje er en flødekage som består af to runde og sprøde mørdejsbunde med kagecreme i midten, glasur på toppen og derefter pyntet med en dut kagecreme, krymmel og et bær.
Flødeskumskagen medalje dukkede op i Danmark i starten af 1900-tallet.

Næringsindhold til opskriften Medaljer

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 3278 kJ
783 kcal
1365 kJ
326 kcal
Fedt 37.55 g 15.65 g
Kulhydrat 87.65 g 36.52 g
Protein 11.57 g 4.82 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: