Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Middelhavsbrød

Tag en kulinarisk smuttur til Middelhavet med dette uimodståelige middelhavsbrød. Det perfekte grillbrød, bagt med bagepulver, istedet for gær.

1 brød

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Middelhavsbrød

Dejen:

50 g smør
500 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
0,25 dl hakkede soltørrede tomater eller oliven
75 g smuldret feta eller revet mozzarella
1 spsk. oregano
1,5 dl kærnemælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Dejen

Smelt smørret. Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål og tilsæt det smeltede smør. Kom tomater, feta og oregano i dejen, og saml den med kærnemælk.

3

Ælt dejen godt igennem, og form den til et stort rundt fladt brød. Læg brødet på en bageplade, og bag det i 20-30 minutter

Bank let på undersiden af brødet – lyder det hult, er brødet færdigt.

Tips og tricks

Brødet kan også bages ved indirekte varme i en kuglegrill. Læg dejen på et stykke smurt alufolie og bag det som angivet ovenfor.

Næringsindhold til opskriften Middelhavsbrød

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 10032kJ
2396kcal
1449kJ
346kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g