Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Middelhavsbrød

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Tag en kulinarisk smuttur til Middelhavet med dette uimodståelige middelhavsbrød. Det perfekte grillbrød, bagt med bagepulver, istedet for gær.

1 brød

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Middelhavsbrød

Madbrød med bagepulver:

50 g smør
500 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
¼ dl hakkede soltørrede tomater eller oliven
75 g smuldret feta eller revet mozzarella
1 spsk. oregano
1 ½ dl kærnemælk

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

1

Madbrød med bagepulver

Smelt smørret i mikroovn eller en kasserolle. 


Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål. Tilsæt det smeltede smør, soltørrede tomater eller oliven, feta, oregano og kærnemælk. Ælt dejen sammen og form den til et stort rundt fladt brød. 


Kom brødet på en bageplade med bagepapir og bag det midt i ovnen i 20-30 minutter. Bank let på undersiden af brødet – lyder det hult, er brødet færdigt.

Tip

Brødet kan også bages ved indirekte varme i en kuglegrill. Læg dejen på et stykke smurt alufolie og bag det som angivet ovenfor.

Næringsindhold til opskriften Middelhavsbrød

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 10027 kJ
2395 kcal
1449 kJ
346 kcal
Fedt 64.21 g 9.28 g
Kulhydrat 382.68 g 55.30 g
Protein 66.43 g 9.60 g