Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mini Donuts

(0)
4 6 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Små søde hjemmelavede donuts pyntet med farvet glasur og krymmel. Perfekt til børn, børnefødselsdage eller hvis I bare skal hygge.

25 - 30 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mini Donuts

Redskaber:

Mini donut maskine
Dr. Oetker engangssprøjteposer

Donutdej med kagekrydderi:

130 g sukker
2 æg
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dl smagsneutral olie fx raps- eller solsikkeolie
175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
75 ml sødmælk

Glasur:

150 g flormelis
20 ml vand
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Queen Mix
Dr. Oetker Ocean Mix
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel
Dr. Oetker Økologisk Bloomy Blackcurrant krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Donut kan staves både donut og doughnut, men lige meget hvordan du staver det, så smager de fantastisk! Disse små donuts bages i en mini donutmaskine og man undgår altså at stå med kogende olie, derfor er de også perfekte at bage sammen med børn.

1

Donutdej med kagekrydderi

Tænd donutmaskinen, så den er varm, når dejen er klar.

Kom sukker, æg og vaniljesukker i en skål og rør det sammen, rør herefter olien i. Bland hvedemel, bagepulver og kagekrydderi sammen og sigt det i dejen. Tilsæt mælk og rør det hele godt sammen, til dejen er glat og ensartet.

Kom dejen i en sprøjtepose og klip et lille hul i enden. Fordel dejen i donutmaskinen, helt til op kanten af hver donutform. Luk låget (alt afhængigt af typen af maskine, kan det være maskinen skal drejes, så formene bliver vendt på hovedet, men det er ikke alle maskiner der kan det), bag dem i 2 minutter og tag dem herefter forsigtigt ud af maskinen, brug evt. et lille træspyd til at få kagerne fri. Gentag indtil al dejen er bagt. 


Lad kagerne køle helt af.

2

Glasur

Rør flormelis sammen med vand til glasuren får en ensartet konsistens, glasuren skal være lidt tyk, juster med vand efter behov. Fordel glasuren i skåle, og farv med de ønskede Concentrated Colours.

Fordel de forskellige glasurer i sprøjteposer. Klip et lille hul og sprøjt lidt glasur på hver donut. Pynt med krymmel imens glasuren stadig er våd.

Næringsindhold til opskriften Mini Donuts

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 477 kJ
114 kcal
1227 kJ
293 kcal
Fedt 4.23 g 10.85 g
Kulhydrat 17.30 g 44.35 g
Protein 1.35 g 3.47 g