Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Nem snobrødsdej uden gær

(0)
4 24 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hurtig og nem opskrift på snobrød uden gær og hævetid, men fyldt med ingredienser du allerede har derhjemme. Perfekt opskrift til hyggestunder om bålet.

8 brød

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nem snobrødsdej uden gær

Redskaber:

snobrødspinde eller pinde fra skoven

Dej med bagepulver:

600 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. sukker
2 tsk. fint salt
½ dl rapsolie eller lignende
3 dl vand

Servering:

Dr. Oetker Choco Sauce
Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej med bagepulver

Rør mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål. Tilsæt olie og vand. Ælt dejen grundigt igennem enten ved håndkraft eller på en røremaskine med dejkrog. Del dejen i 8 boller. 

2

Bagning

Rul hver bolle til en lang pølse. Sno dejen om snobrødspindene. Bag snobrødene over bål eller grillens gløder. Róter med jævne mellemrum snobrødene. Pas på at de ikke bliver sorte. Snobrødene er færdig når de har fået en jævn gylden farve, og let glider af pinden.

3

Servering

Fyld snobrødene med Choko Sauce eller Forest Fruit Dessertsauce eller dit yndlingsfyld.

Tips

Dejen kan sagtens laves i forvejen, opbevar den på køl i en lukket beholder indtil den skal bruges. Da dejen ikke indeholder gær, kan den laves op til 24 timer inden brug. Bagepulveret gør at den først hæver, når du kommer fladbrødene over varmen.


Hvis du ikke lige har snobrødspinde i nærheden, kan dejen med fordel bruges til fladbrød på grillen. Se vores opskrift på Hurtige fladbrød uden gær.

Næringsindhold til opskriften Nem snobrødsdej uden gær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1340 kJ
320 kcal
1089 kJ
260 kcal
Fedt 7.39 g 6.01 g
Kulhydrat 44.07 g 35.83 g
Protein 7.96 g 6.47 g