Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hurtige fladbrød uden gær

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hvis du alligevel har grillen tændt, så udnyt chancen og lav disse grillede dessertfladbrød toppet med chokoladesauce og friske bananskiver.

8 brød

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hurtige fladbrød uden gær

Redskaber:

kagerulle
Dr. Oetker teflon bagepensel; 2,5 cm

Dej med bagepulver:

600 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. sukker
2 tsk. fint salt
½ dl smagsneutral olie
3 dl vand
smagsneutral olie til pensling

Serveringsforslag:

Dr. Oetker Choco Sauce
banan
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
flagesalt

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej med bagepulver

Rør mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål. Tilsæt olie og vand. Ælt dejen grundigt igennem enten ved håndkraft eller på en røremaskine med dejkrog. Del dejen i 8 boller. Rul hver bolle ud til et rundt fladbrød med en tykkelse på ca. ½ cm. Pensel brødene med olie på begge sider.

2

Bagning

Læg fladbrødene på grillristen. Vend dem ind imellem for at tjekke, at de ikke bliver sorte. Fladbrødene er færdige, når de har fået en jævn gylden farve.

3

Serveringsforslag

Fordel Choko Dessertsauce oven på brødene. Pynt med skiver af frisk banan.


Fordel Toffee Dessertsauce oven på brødene. Drys med flagesalt.

Tips

Dejen kan sagtens laves i forvejen, opbevar den på køl i en lukket beholder indtil den skal bruges. Da dejen ikke indeholder gær, kan den laves op til 24 timer inden brug. Bagepulveret gør at den først hæver, når du kommer fladbrødene over varmen.

Hvis du ikke har en grill, så prøv at bage fladbrødene på en stegepande ved middelvarme, indtil brødene er gyldne og gennembagte.

Hvis du vil have en hurtig dej med bagepulver til snobrød så se vores opskrift på Nem snobrødsdej uden gær.

Næringsindhold til opskriften Hurtige fladbrød uden gær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1361 kJ
325 kcal
1009 kJ
241 kcal
Fedt 6.87 g 5.09 g
Kulhydrat 57.04 g 42.25 g
Protein 7.50 g 5.55 g