Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Rabarber trifli

Trifli er og bliver en skøn dessert og denne opskrift på Rabarber trifli tager ingen tid at lave. Ideel når du får gæster, kan tilberedes i god tid.

about 8 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Rabarber trifli

Rabarber trifli:

2,5 dl fløde
1 brev Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag
5 dl sødmælk
1 kg jordbærgrød
20 knuste makroner

Tilberedning

Tilberedning

1

Rabarber trifli

Pisk fløden til en lind flødeskum. Bland kagecremen efter pakkens anvisning. Vend den letpiskede flødeskum i kagecremen med det samme og stil på køl i 20 min.

2

Anretning

Knus makronerne groft og læg dem i bunden af dine portionsglas. Kom en stor skefuld kold jordbær-rabarbergrød ovenpå efterfulgt af et lag creme. Gentag lagene og slut evt. af med at pynte din trifli med hjemmelavet ribsgelé eller et blad frisk citronmelisse.

Tip

Desserten er ideel til når du får gæster. Den kan nemlig med fordel laves i god tid inden servering. På den måde når makronerne at blive bløde, og det bliver din trifli bestemt ikke mindre lækker af.

Næringsindhold til opskriften Rabarber trifli

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 871kJ
208kcal
494kJ
118kcal
Fedt 13.37g 7.60g
Kulhydrat 19.46g 11.06g
Protein 2.42g 1.37g