Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Rabarber trifli

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Trifli er en skøn dessert og denne opskrift på rabarber trifli er hurtig og nem at lave. Den kan endda laves i god tid, så den er klar når gæsterne kommer.

6 - 8 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Rabarber trifli

Redskaber:

håndmixer

Rabarber trifli:

2 ½ dl piskefløde
1 brev Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag
5 dl sødmælk
1 kg rabarbergrød
20 - 30 knuste makroner
citronmelisse

Tilberedning

Tilberedning

1

Vaniljecreme

Pisk fløden til en lind flødeskum. Bland cremepulveret med mælk. Pisk blandingen med en håndmixer i 1 minut. Vend den letpiskede flødeskum i kagecremen med det samme og stil cremen i køleskabet i 20 minutter. 

2

Samling

Knus makronerne groft og læg dem i bunden af portionsglassene. Kom en stor skefuld rabarbergrød ovenpå, kom derefter en stor skedfuld af cremen. Gentag lagene og pynt til slut med et blad frisk citronmelisse.

Tips

Du kan nemt lave din egen rabarbergrød med Dr. Oetker Jævningspulver til Rabarbergrød. Du kan også finde vores opskrift på rabarbergrød her.

Rabarber trifli er ideel til når du får gæster. Den kan nemlig med fordel laves i god tid inden servering. På den måde når makronerne at blive bløde, og det bliver din trifli bestemt ikke mindre lækker af.

Næringsindhold til opskriften Rabarber trifli

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1537 kJ
367 kcal
762 kJ
182 kcal
Fedt 15.60 g 7.72 g
Kulhydrat 53.38 g 26.43 g
Protein 2.41 g 1.19 g