Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag - danskernes foretrukne kagecreme. Prøv at bland den med flødeskum og du får en lækker konditorcreme.
Tilberedning
Yderligere oplysninger
Få lidt mere at vide
Produktbeskrivelse
Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag er en ægte klassiker og danskernes foretrukne kagecreme. Derudover er den hurtig at tilberede og klar til brug i fx lagkager, vandbakkelser, roulader og tærter.Dr. Oetker Kagecreme er ikke bagefast, ønskes en bagefast kagecreme anbefaler vi Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme
Tilberedning: Bland brevets indhold med 5 dl sødmælk. Pisk blandingen med en håndmixer i 1 minut. Stil Kagecremen i køleskabet i 20 minutter. Efter en kort omrøring er kagecremen klar til brug.
Vegansk kagecreme? Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag er som udgangspunkt vegansk. Ønsker du en 100% vegansk kagecreme, anbefaler vi at erstatte mælken med sojamælk. Tilsæt 3 dl sojamælk pr. brev kagecreme, pisk i 1 min og sæt kagecremen i køleskabet i 20 min. Til en lagkage anbefaler vi 2 breve kagecreme. Ønsker du en vegansk konditorcreme? Så tilsæt 150 g sojafløde, som fås i en piskbar udgave. Pisk sojafløden til skum og vend den i din kagecreme. Vi anbefaler 1 brev kagecreme, hvis du ønsker at lave konditorcreme til en lagkage.
Information om produktindhold: Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.
Ingredienser
Ingredienser: sukker, modificeret stivelse, stabilisatorer (E 450iii, E 339ii), geleringsmiddel (E 407), fortykningsmiddel (E 412), aroma, salt, farve (E 160b(ii), E 160a ii, E 101i). Kan indeholde spor af GLUTEN, MÆLK, NØDDER, ÆG.