Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Red velvet-cupcakes

Perfekt som overraskelse til den du holder af.

12 - 15 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Red velvet-cupcakes

Kagedej:

110 g blødt smør
150 g sukker
1 æg str. M/L
3 spsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
140 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 spsk. kakao
1,5 dl kærnemælk
0,5 tsk. eddike
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2,5 dl mælk
Dr. Oetker Sweethart
Dr. Oetker Neon krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen op 180° C varmluft.

2

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt ægget og pisk til blandingen er jævn. Tilsæt rød konditorfarve og vanillesukker. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og kakao i blandingen, tilsæt kærnemælk og eddike (eddiken smages ikke i dejen, men bidrager til en flot farve) og rør til dejen er jævn. Fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne i 15-20 minutter. Det er vigtigt, at kagerne ikke får for lang tid, da de hurtigt bliver tørre.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland brevets indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Fyld kagemoussen i en sprøjtepose, sprøjt den ud på de afkølede kager og pynt med Lovekrymmel.

Næringsindhold til opskriften Red velvet-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 913kJ
218kcal
1604kJ
383kcal
Fedt 9.72g 17.06g
Kulhydrat 29.95g 52.54g
Protein 2.61g 4.58g