Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Regnbuemuffins

Kreative muffins, der smager fantastisk. De er rigtig sjove til enhver lejlighed og nemme at bage sammen med børnene.

18 - 22 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Regnbuemuffins

Redskaber:

håndmixer
Muffinforme

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
0,5 tsk. salt
1,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1,5 dl mælk
1,5 tsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
1,5 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
1,5 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1,5 tsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt resten af hvedemelen samt salt og bagepulver i en seperat skål. Bland det derefter i smørblandingen skiftevis med mælken.

Fordel dejen ligeligt i 4 skåle og farv hver portion kagedej med konditorfarve. Kom lidt af hver farve i muffinformene med en ske, så alle fire farver kommer i alle muffins.

Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 min. og afkøl dem derefter på en bagerist.

Tip

Hvis endnu flere farver ønskes, fordeles dejen i flere skåle, og mængden af konditorfarve tilpasses.

Næringsindhold til opskriften Regnbuemuffins

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 762kJ
182kcal
1557kJ
372kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g