Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Regnbuemuffins

(0)
4 36 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Kreative muffins, der smager fantastisk. De er rigtig sjove til enhver lejlighed og nemme at bage sammen med børnene.

18 - 22 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Regnbuemuffins

Redskaber:

håndmixer
muffinforme

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk
1 ½ tsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
1 ½ tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
1 ½ tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 ½ tsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt resten af hvedemelen samt salt og bagepulver i en seperat skål. Bland det derefter i smørblandingen skiftevis med mælken.

Fordel dejen ligeligt i 4 skåle og farv hver portion kagedej med konditorfarve. Kom lidt af hver farve i muffinformene med en ske, så alle fire farver kommer i alle muffins.

Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 min. og afkøl dem derefter på en bagerist.

Tip

Hvis endnu flere farver ønskes, fordeles dejen i flere skåle, og mængden af konditorfarve tilpasses.

Næringsindhold til opskriften Regnbuemuffins

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 762 kJ
182 kcal
1553 kJ
371 kcal
Fedt 8.47 g 17.28 g
Kulhydrat 23.50 g 47.96 g
Protein 3.01 g 6.14 g