Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Rød alliance syltetøj

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmelavet syltetøj lavet på en blanding af forskellige bær. Lav den og nyd den på hjemmebagte boller!

5 - 6 glas

nem 45 Minutter 90061 icon veganpng Vegansk without_eggs Uden æg iconlaktosefrei26x26png Laktosefri iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Rød alliance syltetøj

Rød alliance syltetøj:

1 kg skovbær eller en blanding af fx hindbær, jordbær, ribs og solbær - friske eller frosne
4 dl vand
500 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 tsk. Dr. Oetker Geleringspulver til marmalade, 1½ kg frugt
2 spsk. sukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Rød alliance syltetøj

Kom bær og vand i en gryde og kog det op, kog bærrene i 5-8 minutter indtil de er møre. Tilsæt 500 g sukker og vaniljesukker, og kog et par minutter mere. Tag gryden af varmen.


Bland geleringspulver med 2 spsk. sukker, og drys det i bærblandingen under omrøring. Rør godt, så eventuelle klumper røres ud. Kom gryden tilbage på varmen og kog syltetøjet op under omrøring i ½-1 minut. Kom syltetøjet på rene glas.

Tips

Opbevar syltetøjet i køleskabet.

For at forlænge holdbarheden på syltetøjet er det en god idé at dyppe glas og låg i kogene vand inden syltetøjet kommes i glasset. Alternativt kan man komme lidt alkohol (fx vodka) i glasset, komme låg på og ryste glasset, alkoholen hældes derefter ud inden syltetøjet kommes i.


Find flere tips og tricks til din syltning på vores temaside Sylt med Oetker.

Næringsindhold til opskriften Rød alliance syltetøj

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2257 kJ
539 kcal
578 kJ
138 kcal
Fedt 1.00 g 0.26 g
Kulhydrat 129.15 g 33.03 g
Protein 2.02 g 0.52 g