Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Rombudding

Savner du budding med smag af rom? Brug vores Budding med vanilje og følg denne opskrift. 

6 - 8 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Rombudding

Rombudding:

1 brev Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 g sukker
1 l letmælk
3 tsk. Dr. Oetker Romaroma

Pynt:

kirsebærsauce

preparation

Tilberedning

1

Rombudding

Et brev buddingpulver hældes i en skål, blandes med 100 g sukker og røres til en jævning i 2 dl mælk.

2

Resten af mælken (8 dl) bringes i kog, gryden tages af varmen og jævningen røres i.

3

Tilsæt Romaroma og lad buddingen koge up under kraftig omrøring i mindst 1 minut.

4

Hæld derefter buddingen i en skål, der er skyllet med koldt vand, og stil den i køleskabet i mindst 4 timer inden den vendes ud på en tallerken.

Tips og tricks

Romaroma kan erstattes af 3 spsk. ægte rom. Tilsæt rommen en skefuld ad gangen, og husk at smage til undervejs så buddingen ikke kommer til at smage for stærkt.

Næringsindhold til opskriften Rombudding

PER PORTION / STYK PER 100 G / ML
Energi 703kJ
168kcal
410kJ
98kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 31g 18g
Protein 0g 0g