Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Rombudding

Savner du budding med smag af rom? Brug vores Budding med vanilje og følg denne opskrift.

6 - 8 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Rombudding

Rombudding:

1 brev Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 g sukker
1 l letmælk
1 spsk. Dr. Oetker Romaroma

Pynt:

kirsebærsauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Rombudding

Et brev buddingpulver hældes i en skål og blandes med sukkeret. Tilsæt 2 dl mælk og rør blandingen til en jævning.

2

Resten af mælken (8 dl) bringes i kog, gryden tages af varmen og jævningen røres i.  Lad derefter buddingen koge op under kraftig omrøring i mindst 1 minut. Tilsæt romaroma.

3

Hæld derefter buddingen i en skål, der er skyllet med koldt vand, og stil den i køleskabet i mindst 4 timer inden den vendes ud på en tallerken. Pynt buddingen med kirsebærsovs.

Tips og tricks

Romaroma kan erstattes af 3 spsk. ægte rom. Tilsæt rommen en skefuld ad gangen, og husk at smage til undervejs så buddingen ikke kommer til at smage for stærkt.

Næringsindhold til opskriften Rombudding

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 703kJ
168kcal
410kJ
98kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 31.04g 18.15g
Protein 0g 0g