til opskriften Rombudding
1 brev | Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag |
100 g | sukker |
1 l | letmælk |
1 spsk. | Dr. Oetker Romaroma |
kirsebærsauce |
Et brev buddingpulver hældes i en skål og blandes med sukkeret. Tilsæt 2 dl mælk og rør blandingen til en jævning.
Resten af mælken (8 dl) bringes i kog, gryden tages af varmen og jævningen røres i. Lad derefter buddingen koge op under kraftig omrøring i mindst 1 minut. Tilsæt romaroma.
Hæld derefter buddingen i en skål, der er skyllet med koldt vand, og stil den i køleskabet i mindst 4 timer inden den vendes ud på en tallerken. Pynt buddingen med kirsebærsovs.
Romaroma kan erstattes af 3 spsk. ægte rom. Tilsæt rommen en skefuld ad gangen, og husk at smage til undervejs så buddingen ikke kommer til at smage for stærkt.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
703kJ 168kcal |
410kJ 98kcal |
Fedt | 2.45g | 1.43g |
Kulhydrat | 31.04g | 18.15g |
Protein | 5.06g | 2.96g |