Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

S'mores brownie med flødebolleskum

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Vi har lavet en brownie inspireret af s'mores. Brownien er med digestive kiks og karamelsovs og toppet med flødebolleskum i stedet for skumfiduser.

9 - 12 portioner

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften S'mores brownie med flødebolleskum

Redskaber:

håndmixer
form; 20 x 20 cm

Brownie:

100 g hvedemel
50 g Dr. Oetker Baking Cocoa
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 knsp. fint salt
200 g god mørk chokolade
250 g blødt smør
250 g sukker
4 æg str. M/L
100 g grofthakket chokolade
ca. 75 g digestive kiks
ca. 50 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Flødebolleskum:

1 pose Dr. Oetker Flødebolleskum
1 dl kogende vand

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 150 °C varmluft eller 170 °C traditionel varme.

1

Brownie

Sigt mel, kakaopulver og bagepulver i en skål og rør det sammen med salten.

Smelt den mørke chokolade over et vandbad eller i en mikrobølgeovn, lad det køle let af. 


I en anden skål piskes smør og sukker skummende hvidt. Pisk æggene i sukkermassen et ad gangen, pisk godt efter hvert æg. Vend den smeltede chokolade og 1/3 af melblandingen i massen. Tilsæt herefter resten af melblandingen sammen med hakket chokolade. Vend dejen forsigtigt sammen.

Fordel dejen i en smurt firkantet form (20 x 20 cm) beklædt med bagepapir. Knus digestive kiks og drys dem over dejen, sprøjt derefter lidt Toffee Dessertsauce over kagen.


Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Kagen er færdig når et træspyd stikkes i kagen og der hænger en lille smule kage fast. Den må ikke være våd og flydende, men heller ikke helt fast.

Lad kagen køle en smule af. Stil den herefter i køleskabet i minimum 3-4 timer. Kagen har dog bedst af at stå i køleskabet natten over.

2

Flødebolleskum

Tænd ovnen på 250 ºC varmluft.

Kom indholdet af en pose Flødebolleskum i en skål. Tilsæt 1 dl kogende vand i en tynd stråle, imens der piskes med en håndmixer på laveste hastighed. Når pulveret er opløst, piskes på højeste hastighed i 3-4 minutter. Bevæg håndmixeren rundt i skålen imens der piskes. Når marengsmassen udvider sig, løftes håndmixeren op i toppen af massen, mens der piskes videre.


Top kagen med skummet, brug en dejskraber eller en paletkniv.


Flamber kagen med en gasbrænder eller kom kagen i ovnen i 3-5 minutter indtil toppen er gylden.

Næringsindhold til opskriften S'mores brownie med flødebolleskum

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2642 kJ
631 kcal
1704 kJ
407 kcal
Fedt 33.55 g 21.65 g
Kulhydrat 68.32 g 44.08 g
Protein 8.39 g 5.41 g