Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Sprøde vaniljetern til koldskål

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Savner du et alternativ til de hårde kammerjunker, så prøv at spise din koldskål med disse knasende, sprøde "småkager".

about 40 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sprøde vaniljetern til koldskål

Dejen:

250 g blødt smør
250 g sukker
40 g kokosmel
350 g havregryn
50 g kartoffelmel
75 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.

2

Dejen

Bland alle ingredienserne sammen enten med hænderne eller i en røremaskine og rør – pisk ikke – dejen sammen. Dejen skal ikke æltes, blot "samles" grundigt sammen.

Tryk dejen ud i en bradepande ca. 30x45cm belagt med bagepapir, således at der laves en stor kagefirkant. Bag vaniljeternene i 20- 25 min. til den er gyldenbrun.

Tag bradepanden ud af ovnen og lad den køle af et par minutter, før den skæres i mindre firkanter på omkring 3x4 cm.

Lad kagerne køle helt af inden de brækkes fra hinanden og lægges i en lufttæt dåse. Nyd dem til en portion koldskål eller blot som de er.

Næringsindhold til opskriften Sprøde vaniljetern til koldskål

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 511kJ
122kcal
1972kJ
471kcal
Fedt 6.41g 24.67g
Kulhydrat 14.83g 57.04g
Protein 1.39g 5.34g