Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Sprøde vaniljetern til koldskål

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Savner du et alternativ til de hårde kammerjunker, så prøv at spise din koldskål med disse knasende, sprøde "småkager".

ca. 40 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sprøde vaniljetern til koldskål

Dejen:

250 g blødt smør
250 g sukker
40 g kokosmel
350 g finvalsede havregryn
50 g kartoffelmel
75 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.

2

Dejen

Bland alle ingredienserne sammen enten med hænderne eller i en røremaskine og rør – pisk ikke – dejen sammen. Dejen skal ikke æltes, blot "samles" grundigt sammen.

Tryk dejen ud i en bradepande ca. 30x45cm belagt med bagepapir, således at der laves en stor kagefirkant. Bag vaniljeternene i 20- 25 min. til den er gyldenbrun.

Tag bradepanden ud af ovnen og lad den køle af et par minutter, før den skæres i mindre firkanter på omkring 3x4 cm.

Lad kagerne køle helt af inden de brækkes fra hinanden og lægges i en lufttæt dåse. Nyd dem til en portion koldskål eller blot som de er.

Næringsindhold til opskriften Sprøde vaniljetern til koldskål

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 511 kJ
122 kcal
1964 kJ
469 kcal
Fedt 6.41 g 24.67 g
Kulhydrat 14.84 g 57.06 g
Protein 1.39 g 5.34 g