Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Tre slags småkager af én dej

(0)
4 21 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne opskrift giver dig mandel-kanelkager, choko-appelsinkager og spiralkager.

40 - 50 stk.

for let øvede 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Tre slags småkager af én dej

"Basisdej":

250 g smør
350 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
200 g sukker
1 æg str. M/L

Mandel-kanel-småkager:

1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
¼ dl perlesukker
1 tsk. stødt kanel

Spiralsmåkager:

2 spsk. kakao

Småkager med korender:

1 pose Dr. Oetker Korender (75 g)
½ bæger Dr. Oetker Appelsinskal eller Sukat

Tilberedning

Tilberedning

1

"Basisdej"

Sigt melet i en skål, og smuldr smør heri. Tilsæt vaniljesukker og sukker, og saml dejen med æg.

Der bliver til en slags småkager i en enkelt basisdej.

Mandel-kanel-småkager

Del dejen i to, og tril den til ruller (ø 5 cm). Læg de to dejruller i køleskabet i 30 min. De må ikke blive for kolde, da mandelblandingen så ikke kan hænge fast. Bland mandler, perlesukker og kanel, og tril de afkølede dejruller godt i blandingen. Læg rullerne i køleskabet i mindst 2 timer, til de er helt hårde.

Spiralsmåkager

Del dejen i to, og ælt den ene halvdel med kakao. Form de to dele dej til firkanter, og pak dem ind i bagepapir. Læg de to dejfirkanter i køleskabet i 30 min. til de er faste. De må ikke blive for kolde og hårde, da de så ikke kan rulles ud. Læg den mørke dej oven på den lyse, og rul dejen ud til en stor firkant på 20 x 30 cm. Rul dejen sammen til en roulade (ø 5 cm). Læg rullen tilbage i køleskabet i mindst 2 timer, til den er helt hård.

Småkager med korender

Bland dejen med korender og appelsinskal, del den i to, og tril to ruller (ø 5 cm). Læg rullerne i køleskabet i mindst 2 timer, til de er helt hårde.

2

Skær den valgte småkages ruller i 5 mm tykke skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tænd ovnen på 200 ºC traditionel varme. Bag småkagerne i 8-10 min.

Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse. Dejen kan også fryses og bages senere. På den måde er det altid nemt at lave nybagte småkager.

Tip

Opbevar altid småkager i en lufttæt kagedåse med tætsluttende låg. Læg evt. et stykke bagepapir mellem kagedåsen og låget, så det slutter helt tæt. Alle småkager bør opbevares køligt og tørt, men ikke i køleskabet da de så vil absorbere fugt.

Næringsindhold til opskriften Tre slags småkager af én dej

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 456 kJ
109 kcal
1830 kJ
437 kcal
Fedt 5.60 g 22.41 g
Kulhydrat 13.16 g 52.66 g
Protein 1.37 g 5.49 g