Flag
Sommer
Sylt marmelade og syltetøj med mindre sukker

- og få den perfekte konsistens - hver gang!

Synes du der tit er for meget sukker i den marmelade du køber, eller er mormors gamle opskrifter hvinende søde? Så bliver det nu nemt at sylte marmelade og syltetøj med mindre sukker. Faktisk skal du nu kun bruge halvt så meget sukker for at lave marmelade, og stadig få den perfekte konsistens.

Hvordan laver jeg marmelade med mindre sukker? Brug blot Dr. Oetkers NYHED Geleringspulver til Marmelade med Mindre Sukker, så skal du blot tilsætte 1 brev til 1 kg frugt og bær + 250 g sukker. På den måde får du en marmelade med kun 20% tilsat sukker, som stadig smager lækkert til brød, kager og som fyld i pandekager.

Skal der atamon i min marmelade? Nej, når du bruger Dr. Oetker Geleringsmiddel til Marmelade med mindre Sukker, er der allerede tilsat præcis den mængde konservering der skal til for at marmeladen kan holde sig, også selv om der er mindre sukker i. Normalt har sukker nemlig også en konserverende effekt i marmelade og syltetøj. Husk altid at sterilisere dine glas og låg, enten ved at skolde dem med kogende vand eller ved at skylle dem i ren alkohol (fx vodka) eller et konserveringsmiddel som atamon.

Andre opskrifter med geleringspulver til marmelade med mindre sukker