Opvarm honning, sukker, Vanilla Paste og smør i en gryde under konstant omrøring, indtil smør og sukker er helt opløst. Hæld blandingen i en skål og lad den køle af.
Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad. Tilsæt smørret og rør til smørret er smeltet.
Tilsæt flormelis i den smeltede chokoladeblanding og pisk til blandingen er jævn. Tilsæt æggene et ad gangen. Tilsæt Vaniljeekstrakt til blandingen og pisk ved høj hastighed i 2-3 minutter.
Sigt mel og kakaopulver på toppen af blandingen, og vend det sammen, til det hele er blandet. Fordel dejen i en bradepande (18 x 24 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i 20 minutter.
Bagetid: 20 Minutes
Mens brownien bages, laves honningkagefigurerne.
Bland melet med bagepulver, Brunt bagepulver og mandelmel. Rør blandingen sammen med honning-smør-sukkerblandingen til en glat dej. Rul dejen ud på en let melet overflade til ca. 1/2 cm tykkelse, og udstik de ønskede figurer.
Bagetid: 10 Minutes
Tag brownien ud af ovnen og placer nogle honningkagefigurerne på toppen af din brownie.
Bag kagen færdig i midten af ovnen i 10 minutter.
Pynt kagen med Writing Icing og Christmas Party krymmel.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager