Fedtebrød
45 - 50 stk.
Nem
75 minutter
Denne lækre kageopskrift kan bruges året rundt, men som julebag smager den ekstra godt.
Ingredienser
Forberedelse
Dejen
200 g
hvedemel
½ tsk.
revet skal fra ½ ubehandlet citron
200 g
koldt smør
100 g
sukker
100 g
kokosmel
Pynt
I alt :
75 minutter
Forb. :
60 minutter
Bagning:
12 minutter
1
Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.
2
Dejen
200 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
revet skal fra ½ ubehandlet citron
200 gkoldt smør
100 gsukker
100 gkokosmel
Bland hvedemel, hjortetaksalt og revet citronskal i en skål. Smuldr smørret i dejen. Tilsæt sukker og kokosmel, og ælt dejen sammen
Del dejen i 3, tril hver del i lange stænger, og læg dem på en bageplade. Tryk stængerne flade, og bag dem midt i ovnen i 12-14 min.
Bagetid
12 minutter
3
Pynt
100 gflormelis
2 tsk.varmt vand
2 tsk.Dr. Oetker Romaroma
Dr. Oetker Party Mix
Lav glasur af flormelis, varmt vand og romaroma, overtræk stængerne med glasur, mens de stadig er lune, og drys med krymmel. Skær straks stængerne i snitter, og afkøl dem på en bagerist.
Glasuren skal være helt størknet, inden småkagerne lægges i en kagedåse. Brug evt. bagepapir mellem hvert lag af småkager for at forhindre, at de klister sammen.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter